Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow Παράταση της Βίζας J-1 για τους αποσπασμένους Έλληνες εκπαιδευτικούς
Παράταση της Βίζας J-1 για τους αποσπασμένους Έλληνες εκπαιδευτικούς Εκτύπωση E-mail
10.04.10

 

Παράταση της Βίζας J-1 για τους αποσπασμένους Έλληνες εκπαιδευτικούς

 

Η παράταση αυτή εγκρίθηκε για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς στο πνεύμα συνεχούς αναφοράς και κοινής συννενόησης με την Ελληνική Κυβέρνηση για το Πρόγραμμα Ανταλλαγής Επισκεπτών. Όλες οι J-1 βίζες για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς παρατείνονται για 2 έτη με αποδοχή του σχολείου.

Οι συναντήσεις με τους αρμοδίους του Υπουργείου Εξωτερικών για την παραμονή 5 χρόνων για τους Έλληνες εκπαιδευτικούς, δε συμπεριλαμβάνουν άλλους φορείς. Ήταν μια ομαλή πορεία χωρίς πολιτικές πιέσεις . Ο Cordell Hull Foundation διευκρίνισε και επεξήγησε τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Η Διεύθυνση του Προγράμματος Ανταλλαγής αποφάσισε ανεξάρτητα διότι η παράταση βίζας J-1 είναι εποικοδομητική για όλους.

Όταν ο Cordell Hull Foundation πήρε την οριστική εγκριση τον περασμένο μήνα εργάστηκε με τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη κυρία Άγη Μπαλτά, ώστε να κοινοποιηθεί η απόφαση μέσω των Ελληνικών Διπλωματικών Αρχών.

Οι αποσπασμένοι Έλληνες εκπαιδευτικοί που πλρώνονται από τηε Ελληνική Κυβέρνηση δεν είναι εκλέξιμοι για J-1 βίζα για να εργαστούν σε μη ανεγνωρισμένα σχολεία σύμφωνα με τις διατάξεις Ανταλλαγής Επισκεπτών 22 CFR Part 62.
Για περισσότερες λεπτομέρειες για την απόκτηση παράτασης για ¨Έλληνες εκπαιδευτικούς, το κάθε σχολείο οφείλει να επικοινωνήσει με τον ανάδοχο της J-1 βίζας,
Cordell Hull Foundation for International Education
 
Δρ. Γεώργιος Μελικοκης
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5048&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 10.04.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote