Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Σοβαρές καταγγελίες για επαναλαμβανόμενη δράση παιδόφιλων στην Κύπρο
Σοβαρές καταγγελίες για επαναλαμβανόμενη δράση παιδόφιλων στην Κύπρο Εκτύπωση E-mail
10.04.10

Η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Στέλλα Κυριακίδου θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί συνάντηση με την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά για να συζητήσουν κατά πόσο μπορεί να θεσμοθετηθεί η δημοσιοποίηση των ονομάτων ατόμων, τα οποία έχουν καταδικαστεί για παιδεραστία.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, η κ. Κυριακίδου ανέφερε ότι τα άτομα με τη διαστροφή της παιδεραστίας είναι επιρρεπή στη διάπραξη νέου αδικήματος, γι' αυτό πρόσθεσε πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο να δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους ως μέτρο προστασίας.

Είπε επίσης ότι σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Βρετανία, υπάρχει νομοθεσία με βάση την οποία δίνονται στη δημοσιότητα τα ονόματα και τα επαγγέλματα ανθρώπων που έχουν κατηγορηθεί για παιδοφιλία και βρέθηκαν ένοχοι.

Η κ. Κυριακίδου ανέφερε ότι η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού δέχθηκε καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες άτομα που έχουν καταδικαστεί για περιστατικά παιδοφιλίας, αλλά τους επιβλήθηκαν μικρές ποινές φυλάκισης ή καταβολή προστίμων, βρέθηκαν να κατηγορούνται ξανά για ανάλογες υποθέσεις.

 


philileftheros

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5045&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote