Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Αιχμές κατά Ντόρας
Αιχμές κατά Ντόρας Εκτύπωση E-mail
10.04.10

Σαφές μήνυμα στο εσωτερικό της ΝΔ έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, αφήνοντας αιχμές κατά της βουλευτή της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη για την απόφασή της να μην παραστεί στη Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ την Κυριακή.

ο κ. Σαμαράς διεμύνησε πως δεν θα επιτρέψει την επιστροφή στην εσωστρέφεια, καθώς και πως δεν συγχωρείται καμιά παραφωνία.

 

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με τη στάση της κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε: «Η δημοκρατική λειτουργία των κομματικών οργάνων και μάλιστα της ΚΕ, δεν προσφέρεται ούτε για ανώφελες εσωστρεφείς κουβεντούλες, ούτε ως ευκαιρία "νομής" κομματικής εξουσίας. Εκτός αν κάποιοι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια».

Σχόλιο ΛΑΟΣ

 

«Αν απουσιάζουν οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί και -όπως λέγεται- και οι Β. Μεϊμαράκης και Α. Σπηλιωτόπουλος, τότε θα χρειαστεί να πείσει ο κ. Σαμαράς ότι ελέγχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης σχετικά με τη συνεδρίαση της ΚΕ της ΝΔ την Κυριακή.

«Οι "μουτζαχεντίν" σ΄ ένα κόμμα είναι χρήσιμοι όταν εκπληρώνουν μια αποστολή αλλά είναι πολύ κακοί αν χρησιμοποιούνται ως σύμβουλοι», πρόσθεσε.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5044&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote