Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow «Ένα καράβι για τη Γάζα» σπάει την ισραηλινή πολιορκία μέσω της μουσικής
«Ένα καράβι για τη Γάζα» σπάει την ισραηλινή πολιορκία μέσω της μουσικής Εκτύπωση E-mail
23.03.10

Μια συναυλία συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο και πολιορκημένο λαό των Παλαιστινίων της Γάζας από τις ισραηλινές δυνάμεις, διοργανώνεται στο Badminton, την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 9 μ.μ.

 

Στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας «Free Gaza Movement», η ελληνική δράση υπό τον τίτλο «Ένα καράβι για τη Γάζα» (www.shiptogaza.gr), θα συντονίσει τις προσπάθειές της με τη διεθνή κοινότητα με σκοπό να ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου προς τη Λωρίδα της Γάζας, μια αποστολή με περισσότερα από 10 σκάφη, φορτηγά και επιβατηγά, πολυεθνικό πλήρωμα και επιβάτες με σκοπό να «σπάσουν» την πολιορκία των ισραηλινών.

 

Η αποστολή θα μεταφέρει κυρίως βασικά υλικά ανοικοδόμησης (τσιμέντο, ξυλεία κ.λπ.), υλικά που το Ισραήλ έχει απαγορεύσει να μπουν στη Γάζα, και ιατροφαρμακευτικό υλικό. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι το ελληνικό τμήμα της διεθνούς αυτής αποστολής να συμμετέχει με ένα τουλάχιστον πλοίο.

 

Στη μεγάλη συναυλία συμπαράστασης στην πρωτοβουλία «Ένα πλοίο για τη Γάζα», συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Βασίλης Λέκκας, Tareq Hanouf, Ross Daly, Καλλιόπη Βέττα, Γιάννη ς Ιωάννου, Νένα Βενετσάνου, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η Ορχήστρα Μουσικής της Ανατολικής Μεσογείου, X-Darawis και οι ράπερς Lowkey και Shadia με τον NJ Corin.

Πληροφορίες: Η συναυλία αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον Παλαιστινιακό λαό αλλά και ενίσχυσης του σκοπού της ελληνικής πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για τη Γάζα», διοργανώνεται στο Badminton, την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 9 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. naftemporiki

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4961&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote