Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Ο ΣΥΝ δεν θα «συγκυβερνήσει» Εκτύπωση E-mail
31.08.07
Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Αλ.Αλαβάνος σχετικά με την πιθανότητα μετεκλογικών συνεργασιών, με ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας νέους προβληματισμούς σχετικά με τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης την επομένη των εκλογών, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν φθορά των δύο πρώτων

Καμία δυνατότητα συνεργασίας είτε με τη Νέα Δημοκρατία είτε με το ΠΑΣΟΚ, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατά την επίσημη συνέντευξη Τύπου για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στο Ζάππειο. 

Έτσι, οι δύο μονομάχοι της εξουσίας θα πρέπει να αναζητήσουν πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες με το ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ, ή να... πριμοδοτήσουν πιθανούς αποστάτες, προκειμένου να καλύψουν τις υπολειπόμενες έδρες, ενώ ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η κοινοβουλευτική τους πλειοψηφία θα είναι ισχνή. 

 «Δικομματισμός τέλος»

 Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στο δικομματισμό που όπως είπε, έχει φθάσει στα όριά του, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διαφθορά και εξαγορά ψήφου, μέσα από τις αποζημιώσεις στους πυροπαθείς.

 "Πάμε σε εκλογές που για πρώτη φορά ο πολίτης θα αρνηθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό να στηρίξει το σύστημα διακυβέρνησης που υιοθετούν τα δύο μεγάλα κόμματα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

 Και συνέχισε "επί τρισήμισι χρόνια η πολιτική ζωή ανάμεσα στα δύο κόμματα σύρεται για το ποιος είναι ποιο διεφθαρμένος". Στη συνέχεια κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για τρία μεγάλα περιβαλλοντικά εγκλήματα:  την ανυπαρξία δασικών χαρτών, δασολογίου, κτηματολογίου, την κατάργηση της δασικής υπηρεσίας και την εκχώρηση με νόμο 64 στρεμμάτων στο καζίνο της Πάρνηθας μετά τη μεγάλη φωτιά στον εθνικό μας δρυμό.

"Εμείς στην προεκλογική αυτή περίοδο συμμετέχουμε με το κεφάλι ψηλά", τόνισε, "γιατί εμείς το μικρό κόμμα με τους έξι βουλευτές θεωρούσαμε πάντα κρίσιμα τα ζητήματα του περιβάλλοντος και μιλούσαμε πάντα για τις πυρκαγιές, πριν από τις πυρκαγιές". 

 ΕΘΝΟΣ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=496&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 31.08.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote