Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Ασύμμετρες ανοησίες»
«Ασύμμετρες ανοησίες» Εκτύπωση E-mail
28.08.07
Σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, απευθυνόμενος μέσω τηλεοράσεως προς τον ελληνικό λαό.

«Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να παρουσιάσει, απόψε κιόλας, τα στοιχεία που υποτίθεται ότι έχει περί τρομοκρατικής απειλής, αλλιώς θα θεωρηθεί ότι υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς και θα είναι ο βασικός υπεύθυνος διασυρμού διεθνώς της χώρας μας, πλήττοντας την τουριστική βιομηχανία» τόνισε ο κ. Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας ως «ασύμμετρες ανοησίες», τα όσα είχε δηλώσει ο Β. Πολύδωρας περί «ασύμμετρης απειλής».

 «Εάν υπάρχει συνομωσία, θα πρέπει να γνωρίζει ο λαός όλη την αλήθεια» πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «επικίνδυνες θεωρίες», ενώ αναρωτήθηκε γιατί «εάν υπήρχαν πληροφορίες για τρομοκρατική απειλή δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί και γιατί έκλεισε η Βουλή τον επικίνδυνο μήνα Αύγουστο».

 Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί τις θεωρίες αυτές ως «πρόσχημα για να καλύψει τις ευθύνες της» και έκανε λόγο για «έγκλημα εις βάρος της πατρίδας, του λαού, του περιβάλλοντος και των μελλοντικών γενεών».

 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι εντός των ημερών θα παρουσιάσει τις δεσμεύσεις του για την «επόμενη μέρα», για την αποκατάσταση των πληγέντων και για την ανασυγκρότηση με επίκεντρο το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «Ο καθένας επιλέγει το δρόμο του και κρίνεται από τους πολίτες και την Ιστορία» ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Θ. Ρουσόπουλου 

e-tipos.com

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=492&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 28.08.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote