Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ ;
ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ ; Εκτύπωση E-mail
06.03.10

Του Σάκη Σερέτη.

 
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά στην συμμετοχή τμήματος ευζώνων της προεδρικής φρουράς εν όψει της παρέλασης που θα γίνει στις 18 Απριλίου στην Νέα Υόρκη και διοργανώνεται από την τοπική Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων.

Ως γνωστό οι Ελληνικές αρχές, απηύθυναν το ερώτημα κάλυψης όλων των εξόδων της αποστολής αγήματος ευζώνων για χρονική διάρκεια τριών ημερών στην πόλη μας, από την Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων ,προκειμένου να συμμετάσχουν όπως κάθε χρόνο στην Εθνική μας παρέλαση.

Οι πληροφορίες θέλουν τους παράγοντες της Ομοσπονδίας να ζητούν πενθήμερη διάρκεια παραμονής του αγήματος στην πόλη μας και η απάντηση αναμένεται μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο οι παράγοντες της Ομοσπονδίας επιθυμούν διακαώς την αύξηση των ημερών παραμονής των ευζώνων ,όμως το αυστηρό πρόγραμμα των τριών ημερών που προτείνει η προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας φαντάζομε ότι πηγάζει από τις προηγούμενες εμπειρίες των Αξιωματικών που συνόδευαν τις εκάστοτε αποστολές στο παρελθόν.
Αναμένουμε στο ακουστικό μας λοιπόν για τα νεότερα και ελπίζουμε, ότι ακόμα και αν οι Ελληνικές αρχές επιμένουν στο πρόγραμμα των τριών ημερών , η Ομοσπονδία θα δεχτεί να καλύψει τα έξοδα ως οφείλει και να μην προβάλλει σαν δικαιολογία άρνησης , το περιορισμένο χρονικό διάστημα παραμονής τους .
Ελπίζω να επικρατήσει σύνεση και να περάσει σε πρώτη μοίρα η εμφάνιση των ευζώνων στην παρέλαση και όχι η πασαρέλα σε διάφορες εκδηλώσεις ,προκειμένου να ευχαριστήσουν κάποιους χορηγούς επιχειρηματίες….
Ο νοών νοείτω. ….

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4892&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 18.03.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote