Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εκτύπωση E-mail
26.02.10

Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος «Ασκληπιός» Νέας Υόρκης θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι ο κ. Λάκης Λαζόπουλος δεν θα παραστεί στην 105η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας. Παρά την θετική διάθεση του κ. Λαζόπουλου να ανταποκριθεί στην πρόσκληση των συμπατριωτών του και να παρευρεθεί ως τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση αυτή, πρακτικές δυσκολίες καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της επίσκεψης.

Ο Σύλλογος προσπάθησε να διευθετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όποια προβλήματα προέκυψαν ωστόσο στην παρούσα φάση δεν είναι δυνατή η παρουσία του κ. Λαζόπουλου στην ετήσια εκδήλωση μας. Οι υποχρεώσεις του δημοφιλή καλλιτέχνη προς τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA καθιστούν αδύνατη την παρουσία του στην Νέα Υόρκη στις 10 Απριλίου 2010, αρχική ημερομηνία της εκδήλωσης.

Οι προσπάθειες για την εξεύρεση εναλλακτικής ημερομηνίας δεν ευδοκίμησαν καθώς ο Σύλλογος αδυνατεί να εξασφαλίσει αίθουσα, ορχήστρα και όλα όσα απαιτούνται για την επιτυχία μιας τέτοιας εκδήλωσης σε ημερομηνία διαφορετική από αυτή της 10ης Απριλίου.

Ο Σύλλογος αποφάσισε να προβεί στην πραγματοποίηση της Ετήσιας Χοροεσπερίδας του κανονικά στις 10 Απριλίου 2010 στο Terrace on the Park γιορτάζοντας τα 105 χρόνια δραστηριότητας και προσφοράς. Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Ασκληπιός σεβόμενος την ιστορία του, τα μέλη του, τον Συμπατριώτη του Λάκη Λαζόπουλο και την ευρύτερη Ελληνοαμερικανική κοινότητα της περιοχής μας, ζητά την κατανόηση σας και την συνεργασία σας για την επιτυχία του 105ου Ετήσιου Χορού του μετά Δείπνου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείσετε με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Θέμη Δαούλα στο τηλ: (646) 529-2013.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4855&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 26.02.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote