Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Νέα συνάντηση Χριστόφια - Καρογιάν για το βράδυ της Πέμπτης
Νέα συνάντηση Χριστόφια - Καρογιάν για το βράδυ της Πέμπτης Εκτύπωση E-mail
17.02.10

Νέο ραντεβού για αύριο στις 7:00 το βράδυ έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας και ο κ. Καρογιάν συζήτησαν την Τετάρτη για δυόμισι ώρες ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία και τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ Κυβέρνησης και ΔΗΚΟ, τόσο στο Κυπριακό όσο και στην εσωτερική διακυβέρνηση.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά το πέρας της συνάντησης και απαντώντας σε παρατήρηση ότι η συζήτηση κράτησε δυόμισι ώρες, ο Πρόεδρος Χριστόφιας απάντησε λέγοντας ''όσες χρειάζονται''.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν ζητήματα που παραμένουν ακόμη ανοικτά και αν αναμένει κάποιες απαντήσεις από το ΔΗΚΟ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέπεμψε στις δηλώσεις του κ. Καρογιάν, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν έχει τίποτα να προσθέσει.

Στις δηλώσεις που προέβη λίγο νωρίτερα, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ χαρακτήρισε τη συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο Χριστόφια ''μακρά και ουσιαστική'', προσθέτοντας ότι αυτή θα συνεχιστεί σε νέα συνάντηση στις 19:00 αύριο.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν πράγματα τα οποία θα πρέπει να μεταφέρει στα όργανα του ΔΗΚΟ, ο κ. Καρογιάν περιορίστηκε να επαναλάβει ότι ''θα συνεχίσουμε τη συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αύριο στις 7:00 το βράδυ''.

Σε άλλη ερώτηση αν έγιναν βήματα προς την κατεύθυνση της συνεργασίας, ο κ. Καρογιάν είπε: ''θα δούμε''.
phileleftheros

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4818&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote