Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ Εκτύπωση E-mail
16.02.10

Της Χαράς Σαριδάκη

 

Ξεπερνώντας κάθε λογική πρόβλεψη συμμετοχής που άγγιξε τα όρια του αδιαχώρητου και με οδηγό την παράδοση των ημερών, διοργανώθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, η από κοινού καρναβαλίστικη φιέστα ,των συλλόγων Αιγιωτών « Βοστίτσα» και Πατρινών «Κωστής Παλαμάς».

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι δύο σύλλογοι ένωσαν τις δυνάμεις τους και με άριστη συνεννόηση, μεθοδικότητα και πολύ δουλειά, κατάφεραν επαληθεύοντας το σοφό «η ισχύς εν τη ενώσει», να οδηγήσουν όλους τους καλεσμένους τους στα μονοπάτια του κεφιού, με γέφυρα την παράδοση και πυξίδα την υποδειγματική φιλοξενία..

Η έναρξη του καρναβαλιού έγινε στις 8:00 με καλωσόρισμα των προέδρων των συλλόγων , κ. Μαρία Τσίκνα των Αιγιωτών και κ. Γιώργο Ψάχο, των Πατρινών όπου ευχαρίστησαν τους γνωστούς και φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκαν σε όλους καλή διασκέδαση.

Στην συνέχεια ακολούθησε πλούσιος μπουφές, ενώ την ίδια ώρα η αίθουσα πλημμύρισε με όμορφη μουσική και τραγούδια από την ορχήστρα Europa Sounds, που μελωδικά μας μετέφεραν το Πατρινό Καρναβάλι στην καρδιά της Αστόριας.

Πολύ γρήγορα η πίστα γέμισε από μικρούς και μεγάλους και ανάμεσα τους μια πληθώρα μεταμφιεσμένων, που για άλλη μια χρονιά μας κατέπληξαν με την φαντασία και τη ευρηματικότητα των χαρακτήρων που υποδυόντουσαν..

Στην συνέχεια ακολούθησε το γνωστό σε όλους «μπουρμπούλι» στο οποίο μπαίνουν στην αίθουσα όλοι οι μεταμφιεσμένοι και χορεύοντας μοιράζουν σοκολάτες στον κόσμο και φυσικά τους παρασύρουν όλους στην πίστα για περισσότερο χορό.

Για άλλη μια φορά οι πρόεδροι και τα μέλη των συμβουλίων και των δυο συλλόγων μας εξέπληξαν ευχάριστα, γιατί πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της οικονομικής ύφεσης που δοκιμάζει την επιτυχία των εκδηλώσεων σήμερα, απέδειξαν ότι η σωστή οργάνωση και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Έτσι μια ακόμη αποκριάτικη εκδήλωση χωρίς τυμπανοκρουσίες ,φανφάρες και κουραστικούς λόγους εκ μέρους των διοικούντων , κατάφερε σαν μαγνήτης να μαζέψει 350 περίπου καλεσμένους σε μια φιέστα, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αυτές που γίνονται στην Ελλάδα την περίοδο της αποκριάς.

Καλή Σαρακοστή .

 

 

 

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4810&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 06.06.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote