Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Διαψεύδει την εμπλοκή του στην υπόθεση Siemens o Ρουσόπουλος
Διαψεύδει την εμπλοκή του στην υπόθεση Siemens o Ρουσόπουλος Εκτύπωση E-mail
14.02.10

«Δεν ανέμενα ποτέ την εμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση της Siemens Και αυτό διότι ουδέποτε είχα οποιαδήποτε σχέση με την εταιρία αυτή, τον κ. Χριστοφοράκο, ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχός της», σημειώνει σε σχετική επιστολή του ο κ. Ρουσόπουλος.

 

Επισημαίνει δε πως το δημοσίευμα τον παρουσιάζει ως συνομιλητή του κ. Χριστοφοράκου δημοσιεύοντας αποσπάσματα του ημερολογίου του στα οποία εμφανίζονται επαφές με κάποιον Ρουσόπουλο.

 Προσθέτει, ωστόσο, ότι δεν είναι ο ίδιος, αλλά, όπως πληροφορήθηκε, υπάρχει υπάλληλος της Siemens με το όνομα Ρουσόπουλος ο οποίος είναι και ο αναφερόμενος στο περίφημο ημερολόγιο.
 
Κάνει δε λόγο για πρωτοφανή γκάφα της εφημερίδας, η οποία, όπως υποστηρίζει, χειρίστηκε το θέμα με πολιτική ανηθικότητα, ενώ σημειώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να υπερασπιστεί το όνομα και την υπόληψή του.
 
«Ορισμένοι εξακολουθούν τον τελευταίο καιρό, χωρίς ίχνος ντροπής να επιχειρούν να με εμπλέξουν σε οτιδήποτε δεν πάει καλά σε αυτό τον τόπο. Μέρα με τη μέρα θα αποδεικνύεται η αλήθεια για όλα όσα έχουν ακουστεί για μένα», καταλήγει ο κ. Ρουσόπουλος
 

PROTOTHEMA

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4798&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >