Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Περισσότερη αποφασιστικότητα από τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων ζήτησε ο Μπαν
Περισσότερη αποφασιστικότητα από τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων ζήτησε ο Μπαν Εκτύπωση E-mail
02.02.10

Ο κ. Μπαν, μιλώντας μέσω διερμηνέα, ανέφερε πως νιώθει ενθαρρυμένος, σημειώνοντας ότι οι δυο ηγέτες τον έχουν διαβεβαιώσει για τη δέσμευσή τους για μια συνολική λύση όσο το δυνατό πιο σύντομα.Σημείωσε πως κανείς δεν έχει ψευδαισθήσεις, κανένα από όλα αυτά δεν είναι εύκολο, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως έχει ωριμάσει ο χρόνος για να προχωρήσουμε μπροστά.

Είμαι πεπεισμένος ότι οι δυο ηγέτες μπορούν να επιτύχουν μια αμοιβαία ωφέλιμη λύση, ανέφερε και πρόσθεσε πως τα Ηνωμένα Εθνη θα συνεχίσουν να παρέχουν όλη την υποστήριξη που μπορούν, αλλά αυτή είναι μια διαδικασία η οποία θα γίνει από το λαό της Κύπρου για το λαό της Κύπρου.

Εξέφρασε την από καρδιάς υποστήριξή του για την Κύπρο, υπογραμμίζοντας πως το μέλλον σας είναι στα δικά σας χέρια.

Ο κ. Μπαν ανέγνωσε ανακοινωθέν εκ μέρους των δυο ηγετών, στο οποίο τονίζεται, μεταξύ άλλων, πως έχουν επιτευχθεί συγκλίσεις σε ορισμένα κεφάλαια και πως για τα υπόλοιπα είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν την επιθυμητή πρόοδο.

Οι δυο ηγέτες εκφράζουν επίσης την πεποίθησή τους ότι με καλή βούληση και αποφασιστικότητα μπορεί να επιτευχθεί μια λύση όσο το δυνατό πιο σύντομα και πως υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία τώρα να βρεθεί μια λύση που θα λαμβάνει πλήρως υπόψη τα νόμιμα δικαιώματα και τις ανησυχίες και των Ε/κ και των Τ/κ.

 



politis

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4735&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote