Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow "Μίλησε" και πάλι ο Μπιν Λάντεν
"Μίλησε" και πάλι ο Μπιν Λάντεν Εκτύπωση E-mail
25.01.10

Με ηχογραφημένο μήνυμα που αποδίδεται στον Οσάμα μπιν Λάντεν ανέλαβε η Αλ Κάιντα την ευθύνη για την απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στο αεροπλάνο της Delta ανήμερα των Χριστουγέννων.

 
 

Το μήνυμα μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα το πρωί της Κυριακής και φαίνεται να είναι γνήσιο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

 
"Το μήνυμα που λάβατε με την απόπειρα του ήρωα, νιγηριανού Ουμάρ Φαρούκ Αμπντουλμουταλάμπ είναι μία επιβεβαίωση προηγούμενου μηνύματός μας που μετέφεραν οι ήρωες της 11ης Σεπτεμβρίου", λέει ο μπιν Λάντεν στο μήνυμά του.
 
 
"Αν ήταν δυνατό να να σας μεταφέρουμε τα μηνύματά μας με λέξεις δεν θα σας τα είχαμε μεταφέρει με αεροπλάνα", αναφέρει ο αρχηγός της αλ Κάιντα, που όπως λέει ο ίδιος, απευθύνεται "από τον Οσάμα στον (αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ) Ομπάμα".
 
 
Απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, τον προειδοποίησε ότι θα ακολουθήσουν και νέες επιθέσεις: «Η Αμερική δεν θα ονειρευτεί ποτέ την ασφάλεια μέχρι να δούμε την ασφάλεια στην Παλαιστίνη» πρόσθεσε, απειλώντας με τρομοκρατικά πλήγματα εναντίον των ΗΠΑ εάν συνεχιστεί η υποστήριξη στο Ισραήλ.
 
 
"Δεν είναι δίκαιο οι αμερικανοί να ζουν ειρηνικά όσο τα αδέλφια μας στη Γάζα ζουν κάτω από τις χειρότερες συνθήκες", τονίζει.
 
Ωστόσο, ο κορυφαίος σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Ντέιβιντ Άξελροντ, δήλωσε στο CNN ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του ηχογραφημένου μηνύματος του Οσάμα μπιν Λάντεν.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4688&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote