Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ανοίγει ο χορός των Εξεταστικών με Βατοπέδι και Siemens
Ανοίγει ο χορός των Εξεταστικών με Βατοπέδι και Siemens Εκτύπωση E-mail
22.01.10

Ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα η διαδικασία αναζήτησης πολιτικών ευθυνών για τα σκάνδαλα της τελευταίας δεκαετίας. Τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Βατοπέδι. Δύο ημέρες αργότερα θα διεξαχθεί και η συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, η έναρξη των εργασιών των δύο επιτροπών θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου. Στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί και να έχιει εκδοθεί πόρισμα μέσα σε έξι εβδομάδες. Στη συνέχεια, σειρά θα πάρουν οι εξεταστικές επιτροπές για τις υποθέσεις του χρηματιστηρίου, των ομολόγων και του "Γερμανού". Ο σχεδιασμός προβλέπει τηυν ολοκλήρωση της διερεύνησης όλων των υποθέσεων, μέχρι να ξεκινήσουν τα θερινά τμήματα της Βουλής.

Τη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, η συζήτηση για την διαφάνεια, τη διεξαγωγή της οποίας είχε ζητήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

♦ Ο πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε ότι η ψηφοφορία για την ανανέωση της θητείας του Καρόλου Παπούλια στην προεδρία της Δημοκρατίας θα γίνει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4679&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote