Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Γ. Παπανδρέου: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται
Γ. Παπανδρέου: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται Εκτύπωση E-mail
09.01.10

Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, προσερχόμενος στη Βουλή και σχολιάζοντας την έκρηξη βόμβας στο Σύνταγμα.

Από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έστειλε μήνυμα προς τους τρομοκράτες έστειλε με δηλώσεις στον τόπο της έκρηξης μπροστά στη Βουλή.

 

«Κάποιοι θέλουν να μας τρομάξουν και να μας πανικοβάλουν» είπε ο υπουργός και συνέχισε. «Δεν φοβόμαστε και δεν πανικοβαλλόμαστε. Ο χώρος αυτός της Βουλής είναι υψηλού συμβολισμού γι αυτό είναι αφύλαχτος και θα παραμείνει αφύλαχτος. Η Αθήνα είναι μία πόλη ασφαλής και δεν θα γίνει στρατοκρατούμενη. Αυτοί οι θρασείς που πραγματοποίησαν την ενέργεια να ξέρουν ότι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και μάλιστα πολύ σύντομα όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους».

Click here to find out more!

Σημειώνεται ότι η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο παρτέρι με τους θάμνους σε μικρή απόσταση από το φυλάκιο του Άγνωστου Στρατιώτη το οποίο και υπέστη μικρές υλικές ζημιές από την έκρηξη ενώ έσπασαν και τζάμια της Βουλής. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην Ελευθεροτυπία είχε δώσει ακριβώς το χρόνο που επρόκειτο να γίνει η έκρηξη αλλά και το σημείο που είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

apogevmatini

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4624&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote