Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Η Ν.Δ. ανοίγει τις πόρτες της στους πολίτες
Η Ν.Δ. ανοίγει τις πόρτες της στους πολίτες Εκτύπωση E-mail
31.12.09

Κάνοντας πράξη την προεκλογική δέσμευσή του να δημιουργήσει μία παράταξη με ανοιχτές πόρτες στην κοινωνία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ανακοίνωσε χθες τη συγκρότηση της Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος.

Η δημιουργία της συγκεκριμένης Γραμματείας αποτελεί ακόμα μία στρατηγική κίνηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της αναγέννησης της «γαλάζιας» παράταξης, καθώς η Νέα Δημοκρατία ανοίγει τις πόρτες της στους πολίτες και, ταυτόχρονα, τα στελέχη της θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή μαζί τους, προκειμένου να μεταφέρουν στο κόμμα τις απόψεις, τις θέσεις και τα προβλήματά τους.

«Πριν αναλάβω καθήκοντα προέδρου της Νέας Δημοκρατίας υποσχέθηκα “ένα κόμμα με ανοικτές τις πόρτες στην κοινωνία”. Αυτή την υπόσχεση – δέσμευση προς τους Έλληνες πολίτες υλοποιούμε με τη συγκρότηση της Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας- Κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά, στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς. Επισήμανε, δε, πως η Γραμματεία θα εδρεύει κοντά στον πρόεδρο του κόμματος, θα στελεχωθεί άμεσα και, μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινώσει το φάσμα των πρωτοβουλιών και των δράσεων που θα αναλάβει.

 

«Δεν θα ανοίξουμε μόνο τις πόρτες μας, για να μας πλησιάσουν οι πολίτες. Θα βγούμε και εμείς από τα γραφεία μας για να πάμε κοντά στην κοινωνία. στόχος μας θα είναι “ο σφυγμός της κοινωνίας να χτυπά στις φλέβες του κόμματος και της ηγεσίας του’’. Οι σχέσεις κοινωνίας- κόμματος θα είναι η κρίσιμη δοκιμασία, που θα σφραγίσει τη νέα σχέση εμπιστοσύνης του κόμματός μας, όχι μόνο 800.000 πολίτες που μας ψήφισαν, αλλά με το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, για να αρχίσει σωστά και να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Click here to find out more!

Ο επικεφαλής

Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, επικεφαλής της Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος ορίστηκε ο δικηγόρος, Διονύσης Καραχάλιος. Γεννημένος στην Πάτρα το 1953, ο κ. Καραχάλιος είναι πτυχιούχος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του Πανεπιστημίου Βρυξελλών στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ και διετέλεσε αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ (1982-1984), επί προεδρίας Ευάγγελου Αβέρωφ και νομάρχης Ροδόπης από τον Φεβρουάριο του 1990 μέχρι και τον Ιούνιο του 1993.

Ο αναπληρωτής γραμματέας

Στη θέση του αναπληρωτή γραμματέα, ο κ. Σαμαράς τοποθέτησε τον Δημήτρη Κανελλόπουλο. Γεννημένος στην Αθήνα το 1961, ο κ. Κανελλόπουλος έχει σπουδάσει Νομικά και Πολιτικές Επιστήμες. Έχει υπηρετήσει στην Προεδρία της Δημοκρατίας επί Κ. Καραμανλή και Κ. Στεφανόπουλου. Παράλληλα, έχει συνδικαλιστική δράση επί 17 έτη στο Σύλλογο Πτυχιούχων Υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών και στη Δευτεροβάθμια Ομοσπονδία Διοικητικού Επιστημονικού Προσωπικού Δημοσίων Υπηρεσιών, ενώ υπήρξε διευθυντής του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, όταν ήταν ευρωβουλευτής, βουλευτής Μεσσηνίας και υπουργός Πολιτισμού.

apogevmatini

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4584&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote