Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Έξι παιδιά νεκρά από πυρκαγιά στο Μισισίπι
Έξι παιδιά νεκρά από πυρκαγιά στο Μισισίπι Εκτύπωση E-mail
29.12.09

Εννιά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους - μεταξύ αυτών και έξι παιδιά ηλικίας από έξι μηνών ως τεσσάρων χρόνων - από πυρκαγιά που ξέσπασε τα χαράματα (τοπική ώρα) σε πολυκατοικία στο Μισισίπι των ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο AP "μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται τουλάχιστον έξι παιδιά". Το τραγικό περιστατικό έγινε σε κτίριο της περιοχής Στάρκβιλ. στην επαρχία Οκτιμπέχα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MSNBC τα μέλη του πυροσβεστικού σώματος, "πολεμούσαν" με τις φλόγες για έξι ώρες μετά το ξέσπασμά της. Ακόμη ωστόσο δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τα αίτια της πυρκαγιάς. 

"Το μόνο που μπορώ να σας πω ήταν ότι η φωτιά ξέσπασε σε ένα από τα παλαιότερα οικοδομήματα. Όταν υπάρχουν απώλειες ζωών, η έρευνα κινείται πάντα πιο αργά" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος του Στάρκβιλ Ρότζερ Μαν. Ο κ. Μαν δεν έδωσε στοιχεία για τις ταυτότητες των θυμάτων. 

Σημειώνεται ότι η τραγωδία σημειώθηκε σε μεγάλο συγκρότημα κατοικιών αποτελούμενο από έξι διώροφα κτίρια, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει οκτώ διαμερίσματα. Οι μεγαλύτερες ζημιές σημειώθηκαν στο δεύτερο όροφο.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαν όλα τα θύματα θεωρείται ότι κατοικούσαν στο ίδιο διαμέρισμα.
nooz

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4575&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote