Σύνδεση






Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Αρχική
Μία Ελληνοαμερικανίδα μεταξύ των αγνοουμένων Εκτύπωση E-mail
04.08.07
Κάτω από εξαιρετικά δύσκολα συνθήκες, κυρίως λόγω της χαμηλής ορατότητας στα νερά του ποταμού Μισισιπί, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό οκτώ αγνοουμένων από την κατάρρευση της γέφυρας στη Μινεάπολη.

Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί πέντε νεκροί ενώ συνολικά τραυματίσθηκαν περισσότεροι από εκατό άνθρωποι.

Οι αρχικές εκτιμήσεις για περισσότερους από τριάντα αγνοουμένους φαίνεται ότι τελικά διαψεύδονται και οι αρχές κάνουν λόγο για οκτώ αγνοουμένους.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται και μία 45χρονη Ελληνοαμερικανίδα, η Χριστίνα Σακοράφα Μόσερ, η οποία την ώρα της κατάρρευσης βρισκόταν κοντά στη γέφυρα, παγιδευμένη σε μποτιλιάρισμα.   

Δύσκολο το έργο των σωστικών συνεργείων   

Η 45χρονη Χριστίνα Σακοράφα Μόσερ, είναι μέλος της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Κοίμησης της Θεοτόκου.

"Η Χριστίνα οδηγούσε εκείνη την στιγμή και βρισκόταν καθοδόν προς την εκκλησία μας" δήλωσε στο ΑΠΕ ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας, Παύλος Πασπαλιάρης, υπογραμμίζοντας ότι δέκα λεπτά πριν από την κατάρρευση είχε επικοινωνία με ένα άλλο μέλος της κοινότητας για να ενημερώσει ότι θα καθυστερούσε γιατί είχε πολύ κίνηση στο δρόμο. 

Σύμφωνα με τον πάτερ Πασπαλιάρη, η αγνοούμενη Χριστίνα ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο και μετέφερε στην εκκλησία τις ελληνικές παραδοσιακές στολές του χορευτικού συγκροτήματος επειδή ήταν η χοροδιδάσκαλος.  Οι γονείς της Χριστίνας Σακοράφα ζουν στην Καλιφόρνια.

  "Ελπίζουμε σε κάποιο θαύμα" τόνισε ο ιερέας.  Την προσπάθεια των σωστικών συνεργείων δυσχεραίνει η  μικρή ορατότητα στα νερά του ποταμού, η οποία δεν ξεπερνά τα λίγα εκατοστά.  

Έτσι παρά το γεγονός ότι έχουν εντοπιστεί εγκλωβισμένοι σε συντρίμμια από σίδερα και μπετό, τα ισχυρά ρεύματα και η θολούρα δεν διευκολύνει την ανάσυρση τους.   

  Πηγή: ΝΕΤ - ΑΠΕ 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=455&Itemid=1

Τελευταία ανανέωση ( 04.08.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote