Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Σε λευκό κλοιό η Νεα Υόρκη
Σε λευκό κλοιό η Νεα Υόρκη Εκτύπωση E-mail
20.12.09

 

 

Νέα Υόρκη

Δυνατή χιονοθύελλα έπληξε το Σάββατο την ανατολική πλευρά των ΗΠΑ προκαλώντας αναβολές των προγραμματισμένων πτήσεων, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Σε λευκό κλοιό και η Νέα Υόρκη καθώς οι 12 ίντσες του χιονιού μέσα στην πόλη, δυσκολεύουν την κυκλοφορία και προκάλεσαν αρκετά μικροατυχήματα.

Οι αρχές της πόλης από χθες το βράδυ είχαν αρχίσει τις προετοιμασίες για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινόμενων και στην προσπάθεια αυτή 4.500 εργαζόμενοι, με την συνδρομή 1.500 εκχιονιστικών οχημάτων, άρχισαν να καθαρίζουν τους δρόμους.
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι το κέντρο της πόλης θα είναι ανοικτό και προσβάσιμο για αυτούς που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.
Όσον αφορά στα προάστια της ευρύτερης περιοχής, η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ σε δρόμους μικρότερης κίνησης υπάρχουν προβλήματα, καθώς τα συνεργεία της πόλης δεν έχουν αρχίσει ακόμη τον εκχιονισμό τους.
Κάτοικοι από την Νέα Υερσέη και του Λονγκ Αιλαντ κάνουν λόγο για πρωτοφανή κακοκαιρία, ενώ οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν συντηρούν τα χιόνια δυσκολεύοντας το έργο των συνεργείων καθαρισμού.
Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή και δύο άλλοι πέθαναν το Σάββατο στην πολιτεία της Βιρτζίνια από το κρύο.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4543&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 20.12.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote