Αρχική arrow ΠΑΡΑΞΕΝΑ arrow Τον έστειλε εισαγγελέα για το… διπλό οργασμό
Τον έστειλε εισαγγελέα για το… διπλό οργασμό Εκτύπωση E-mail
17.12.09

Στα δικαστήρια πήγε τον γυναικολόγο της η 50χρονη Μπίμπι Γκίλς από τη Βρετανία, γιατί, όπως ισχυρίζεται, στη διάρκεια εξέτασης πριν από τρία χρόνια, της έδωσε...δύο οργασμούς σε λιγότερο από δύο λεπτά.

Δήλωσε μάλιστα ότι ενοχλήθηκε πολύ από «αυτό που της έκανε» ο Άνγκους Τόμσον, παρουσία νοσοκόμας στο ιατρείο του, τονίζοντας ότι οι αντιδράσεις της ήταν ακούσιες.

Η ίδια τον κατηγόρησε ότι την προσέγγισε με στόχο να την πείσει να συνάψουν σχέσεις και, όταν κάποια στιγμή διαμαρτυρήθηκε γι'αυτό που της έκανε, της απάντησε ως εξής: «Λοιπόν, πρέπει να κάνεις σεξ, αλλιώς θα εκραγείς».

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, περιγράφοντας τη σκηνή, όπως διαδραματίστηκε στις 30 Νοεμβρίου του 2006, είπε ότι επισκέφτηκε τον γιατρό της 40 μέρες ύστερα από επέμβαση που είχε κάνει και τότε ο Τόμσον άρχισε να την αγγίζει με τρόπο που δεν θύμιζε σε τίποτα γυναικολογική εξέταση, με αποτέλεσμα να έχει δύο οργασμούς σε ενάμισι λεπτό. 

«Δεν μπορώ να ελέγξω το σώμα μου, με χάιδευε και το πόδι μου λύγισε. Ένιωσα ότι ήταν λάθος αλλά δεν γνώριζα αν αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο οι γυναικολόγοι εξετάζουν τους ασθενείς τους ύστερα από την εγχείριση». Όπως η ίδια επισήμανε, ο γιατρός «άλλαζε πάντα το θέμα της συζήτησης και μιλούσε για θέματα σεξ και λίμπιντο» ενώ της είπε ότι βρισκόταν και σε «εξαιρετική φόρμα».  

Η συνήγορος του Τόμσον διέψευσε όσα ειπώθηκαν κατά του πελάτη της. «Θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο να σας αγγίζει με τον τρόπο που περιγράψατε ο κ. Τόμσον», τόνισε στο δικαστήριο. «Η νοσοκόμα θα μπορούσε να δει το αριστερό σας πόδι να λυγίζει».

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται.

ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4535&Itemid=31

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote