Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας
Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Ντίνος Ρόβλιας Εκτύπωση E-mail
15.12.09

Η πρώτη παραίτηση μέλους της κυβέρνησης Παπανδρέου είναι γεγονός. Πρόκειται για τον υφυπουργό Εσωτερικών Ντίνο Ρόβλια, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η παραίτηση οφείλεται στην αποκάλυψη σημειώματος του γραφείου του, με το οποίο ζητούνταν ευνοϊκές τοποθετήσεις και μεταθέσεις δημοσίων υπαλλήλων, κοινώς ρουσφέτια.

Δηλώσεις Πεταλωτή

Αναφερόμενος στο θέμα της παραίτησης του Ντίνου Ρόβλια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Πεταλωτής τόνισε ότι έγινε για να μη δημιουργηθεί καμιά σκιά για πελατειακές σχέσεις παρότι, όπως είπε, ο πρώην υφυπουργός διευκρίνισε ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν διακινήθηκαν από το γραφείο του.

«Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ρόβλιας διευκρίνισε ότι υπήρξε πρόβλημα στο πώς παρουσιάστηκαν τα συγκεκριμένα στοιχεία, δηλαδή ότι δεν διακινήθηκαν από το γραφείο του. Πλην, όμως, για να μη δημιουργηθεί καμία σκιά για πελατειακές σχέσεις της σημερινής κυβέρνησης, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, η οποία έγινε δεκτή» τόνισε ο Γιώργος Πεταλωτής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός για όλα αυτά τα θέματα επισήμανε ότι πρέπει να διαμορφωθούν κανόνες δεοντολογίας, που θα δεσμεύουν όλα τα μέλη της κυβέρνησης από εδώ και πέρα και ανέθεσε τη σχετική εισήγηση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο.

enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4529&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote