Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow "Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκεται ο Οσάμα"
"Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκεται ο Οσάμα" Εκτύπωση E-mail
06.12.09

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή This Week ("Αυτή η εβδομάδα") του τηλεοπτικού δικτύου ABC, ο Γκέιτς είπε επίσης πως δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για το ότι ένας κρατούμενος μπορεί να είδε τον μπιν Λάντεν στο Αφγανιστάν εφέτος.

"Δε γνωρίζουμε στ' αλήθεια πού βρίσκεται ο Οσάμα μπιν Λάντεν. Εάν γνωρίζαμε, θα πηγαίναμε να τον βρούμε", εμφανίζεται να δηλώνει ο Γκέιτς, σε αποσπάσματα που διένειμε το ABC.

Ερωτηθείς πότε ήταν η τελευταία φορά που οι ΗΠΑ είχαν "καλές πληροφορίες" σχετικά με το πού βρίσκεται, ο Γκέιτς απάντησε "νομίζω ότι έχουν περάσει χρόνια".

Το BBC μετέδωσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι ένας κρατούμενος στο Πακιστάν ισχυρίστηκε ότι είχε πληροφορίες πως ο μπιν Λάντεν βρισκόταν στο Γκάζνι, στο ανατολικό Αφγανιστάν, τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο.

Η Επιτροπή αρμόδια για τις Διεθνείς Σχέσεις της Γερουσίας των ΗΠΑ σε έκθεσή της τον περασμένο μήνα επέρριψε στην έλλειψη συντονισμένων προσπαθειών από την κυβέρνηση του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους και των ανώτερων αξιωματούχων του Αμερικάνικου στρατού το γεγονός ότι επετράπη στον μπιν Λάντεν να διαφύγει από τις σπηλιές στα βουνά Τόρα Μπόρα στα τέλη του 2001.
skai

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4497&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 08.12.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote