Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Εκατέρωθεν "πυρά" Ντόρας - Σαμαρά
Εκατέρωθεν "πυρά" Ντόρας - Σαμαρά Εκτύπωση E-mail
27.11.09

Τρεις  ημέρες πριν από τις γαλάζιες κάλπες, Ντόρα Μπακογιάννη και Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποιούν πλέον οξύτατους χαρακτηρισμούς, ενώ μαίνεται και η μάχη των προσχωρήσεων στελεχών.

Μπακογιάννη: Μικροπρέπεια από Σαμαρά

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι ποτέ δεν εισηγήθηκε πρόωρες εκλογές και κατηγόρησε την πλευρά Σαμαρά ότι κρύφτηκε: "Υπάρχουν εκείνοι που έδωσαν τη  μάχη και εκείνοι που κρύφτηκαν.  Είχα μερίδιο ευθύνης και στις νίκες και στις ήττες, διότι ήμουν παρούσα. Δεν ανήκω στους πολικούς που εξαφανίζονται.  Δεν είδα σε καμιά από τις μάχες την άλλη πλευρά" είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη καταλόγισε όμως και μικροπρέπεια στον Αντώνη Σαμαρά :" Είναι μικροπρέπεια απο το Σαμαρά να αναφέρεται στην επιτυχία του Βουκουρεστίου για το Σκοπιανό και να μην αναφέρεται στον αρχιτέκτονα του Βουκουρεστίου" είπε η κ, Μπακογιάννη, αναφερόμενη στο ρόλος της ως υπουργού εξωτερικών.

Σαμαράς: Τη Δευτέρα πεθαίνουν οι μηχανισμοί

"Τέρμα πια τα κλειστά κυκλώματα, οι κλειστές πόρτες. Το κόμμα ανοίγει για όλους. Αυτή είναι η φωνή της βάσης", τόνισε απο το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο ο Αντώνης Σαμαράς για να προσθέσει με σκληρή γλώσσα: "Οι μηχανισμοί θα πεθάνουν από τη Δευτέρα".  

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για "αποξένωση των οπαδών που οδήγησε στην απαξίωση των οργανώσεων", ζήτησε εντολή να αλλάξει τα πράγματα και κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές: "Γι’ αυτό και σας ζητώ να πλημμυρίσετε την κάλπη", είπε χαρακτηριστικά.

nooz

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4454&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote