Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Εκτύπωση E-mail
22.11.09

 

 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

«Επεκτατική Εθνική πολιτική» ήταν η επανάσταση των Ελλήνων το 1821,ενώ η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα στηρίζεται σε μύθους και ταυτόχρονα ενισχύεται αποφασιστικά από το γεγονός της αποσιώπησης σημαντικών ιστορικών πληροφοριών σχετικά με το μεγαλείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Διαβάζοντας αυτές τις εθνικά επικίνδυνες απόψεις, θα μπορούσε ο καθένας από εμάς να θεωρήσει ότι ανήκουν σε κάποιο Τούρκο ιστορικό που εκφράζει τις ανθελληνικές επιδιώξεις της χώρας του.

Δυστυχώς όμως για όλους εμάς τους Έλληνες, αυτές οι απόψεις εκφράζουν την ειδική γραμματέα εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων κ. Θάλεια Δραγώνα η οποία ανέλαβε τα καθήκοντα της στο υπουργείο Παιδείας πριν από λίγες ημέρες.

«Είναι ρατσιστικό να δηλώνουμε ότι είμαστε Έλληνες».

«Μας έκαναν Έλληνες, ενώ δεν ήμασταν»

Αυτές είναι οι απόψεις της κ.Θάλειας Δραγώνα που καταγράφονται σε βιβλία που φέρουν την υπογραφή της και στα γραπτά της χαρακτηρίζει όλους εμάς μη Έλληνες !!!!
Αυτή λοιπόν η πεφωτισμένη και λαμπρή κυρία, ανέλαβε την εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων, με απόφαση του σημερινού Πρωθυπουργού κ.Γιώργου Παπανδρέου.
Όμως τι είδους εκπαίδευση επιφυλάσσει στα παιδιά μας μια ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, από την στιγμή που δικαιώνει τους Τούρκους στα βιβλία της, γράφοντας ότι η απεικόνιση του Ελληνικού έθνους ,«ενισχύεται από την αποσιώπηση σημαντικών ιστορικών πληροφοριών»,ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι τα σχολικά εγχειρίδια, διαμορφώνουν στους μαθητές μια απατηλή ταυτότητα ,με το να προβάλλουν τα ανδραγαθήματα των προγόνων μας.
Δεν νομίζω ότι ωφελεί να συνεχίσουμε να καταγράφουμε τα ανθελληνικά και αντιρατσιστικά «πιστεύω» της κ. Θάλειας Δραγώνα.
Η νέα περίπτωση Ρεπούση θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τον πρόσφατα εκλεγμένο
Πρωθυπουργό της χώρας μας, καθώς και όλους εμάς τους απόδημους, που σύμφωνα με την κ.Δραγώνα είμαστε μη Έλληνες.
Ωστόσο με την παραμονή της πεφωτισμένης αυτής κυρίας στην νευραλγική θέση που της εμπιστεύθηκαν, θα πρέπει σύντομα να αρχίσουμε να αναζητούμε την ταυτότητα μας και φυσικά την ιστορία μας.
Και μετά μιλάμε για ξένες παρεμβάσεις και για ανθέλληνες!!!
Τύφλα νάχει η όποια εισαγωγή ανθελληνικών σεναρίων , μπροστά στην εγχώρια παραγωγή μας , που δυστυχώς γιγαντώθηκε στο πολιτικό θερμοκήπιο του νέου Πασοκ…….
 

ΣΑΚΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4431&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 30.07.10 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote