Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow NΔ: Κόντρα για το debate
NΔ: Κόντρα για το debate Εκτύπωση E-mail
20.11.09

Σε μονομαχία Σαμαρά - Μπακογιάννη με χτυπήματα, ακόμη και κάτω από τη ζώνη, εξελίσσεται η γαλάζια κούρσα διαδοχής δέκα ημέρες πριν από τις κάλπες. Νέο σημείο τριβής η πρόταση Μπακογιάννη για debate.

O Αντώνης Σαμαράς απέρριψε με αιχμηρό μάλιστα τρόπο την πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη:" Δεν ακούνε τη φωνή της βάσης" διερωτήθη ο Μεσσήνιος πολιτικός για να προσθέσει ότι δεν θα επιτρέψει να βγουν στην τηλεόραση τα εσωτερικά της παράταξης. Ο κ. Σαμαράς πέταξε άλλο ένα καρφί, λέγοντας με νόημα ότι αυτός δεν ζήτησε πρόωρες εκλογές.

Και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τάχθηκε κατά του debate, αν και στην αρχή της κούρσας διαδοχής, πριν αποσυρθεί, είχε ο ίδιος ζητήσει τηλεοπτική αναμέτρηση. Εξηγώντας την αλλαγή στάσης, είπε ότι τώρα  θα είναι "περισσότερο show και λιγότερο ουσία"

Από τη Λακωνία, η Ντόρα Μπακογιάννη επέμεινε στο δίλημμα που έχε θέσει: "Η μια πρόταση", είπε, "είναι περιχαράκωση και συρρίκνωση και η δική μας πρόταση είναι πρόταση δυναμική, προοπτικής και νίκης". Την ίδια ώρα, το επιτελείο της κ. Μπακογιάννη συνδέει το "σύστημα Πασοκ" με μηχανισμούς που δεν επιθυμούν την εκλογή της, αφήνοντας να εννοηθεί οτι οι μηχανισμοί αυτοί επιθυμούν την εκλογή Σαμαρά.

Τη στήριξη του στην κ. Μπακογιάννη ανακοίνωσε ο Ν. Δένδιας, ενώ τη στήριξη του στον Α. Σαμαρά γνωστοποίησε ο Χρ. Φώλιας.

nooz

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4425&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote