Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow ΜΟΥΝΤΙΑΛ-ΜΠΑΡΑΖ: ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 0-1
ΜΟΥΝΤΙΑΛ-ΜΠΑΡΑΖ: ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 0-1 Εκτύπωση E-mail
19.11.09

Από το Ντόνετσκ στη Νότιο Αφρική. Η Ελλάδα του Ρεχάγκελ ξέρει να κερδίζει εκεί που πρέπει κι αυτό έκανε και την Τετάρτη στην Ουκρανία με το χρυσό γκολ του Σαλπιγγίδη στο 31' σφραγίζοντας το εισιτήριο για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της...

Μετά από 16 χρόνια η Ελλάδα θα είναι ξανά παρούσα σε τελική φάση Μουντιάλ! Με τον αρχιτέκτονα Οτο στο τιμόνι της και με... αστέρι λαμπρό το έπος της Πορτογαλίας το επόμενο καλοκαίρι έχουμε κάθε δικαίωμα να ονειρευόμαστε τα πάντα.

Οσοι αγωνίστηκαν, «μάτωσαν» κυριολεκτικά, έδωσαν το 110% των δυνάμεών τους όχι για ν' απαντήσουν σε κανέναν, απ' όσους έσπευσαν κατά τη διάρκεια των προκριματικών να σχολιάσουν την απόδοσή τους και τ' αποτελέσματά τους, αλλά για να δείξουν ότι δεν έχουν τελειώσει ποδοσφαιρικά... Η σκηνή με τον τραυματία Βαγγέλη Μόρα στα τελευταία λεπτά να κουτσαίνει, αλλά να μην τα παρατά, αποτελεί τρανή απόδειξη, αν και δεν πρέπει να εξαιρεθεί ουδείς από όσους συνέβαλαν σ' αυτή την τεράστια επιτυχία. Με τα συγχαρητήρια ν' ανήκουν πιο πολύ απ' όλους σ' αυτό το Γερμανό μάγκα που έχει μάθει σε όλους να κλείνουν τ' αυτιά τους και δουλεύουν πιστεύοντας πιο πολύ στον εαυτό τους και πουθενά αλλού. Και στο 100ό ματς του στον πάγκο της Ελλάδας να την οδηγεί σε ακόμη ένα θαύμα... Αυτός ο ΜΑΓΚΑΣ λοιπόν κατάφερε και έβγαλε την Ελλάδα από την ποδοσφαιρική αφάνεια και την οδήγησε στην τελική φάση σε τρεις από τις τέσσερις διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαμε. Αν αυτό δε συνιστά επιτυχία τότε ποιο; Και για να μην ξεχνιόμαστε... Ημασταν και πρωταθλητές Ευρώπης.
nooz

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4418&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote