Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Απέσυρε την υποστήριξή του από την Ντόρα Μπαγιάννη ο κ. Πάνος Καμμένος
Απέσυρε την υποστήριξή του από την Ντόρα Μπαγιάννη ο κ. Πάνος Καμμένος Εκτύπωση E-mail
12.11.09

Εκφράζοντας την αντίθεσή του με το κλίμα πόλωσης που τείνει να δημιουργηθεί στο εσωτερικό της ΝΔ μετά τις αντιδράσεις των υποστηρικτών της Ντόρας Μπακογιάννη στην συμμαχία Σαμαρά - Αβραμόπουλου ο βουλευτής της Β’ Αθήνας κ. Πάνος Καμμένος με δηλώνει ουδέτερος αποσύροντας την υποστήριξή από την κ. Μπακογιάννη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καμμένος ήταν μεταξύ των βουλευτών που στην αρχή είχαν υπογράψει υπέρ της υποψηφιότητας της κ. Μπακογιάννη και το όνομά του ήταν στην λίστα που σκόπευε να δημοσιοποιήσει η πρώην υπουργός. Υποστηρικτικά στην κ. Μπακογιάννη είχε τοποθετηθεί και στην Κεντρική Επιτροπή όπου είχε ταχθεί και υπέρ της εκλογής από το συνέδριο. Στην πορεία όμως ο κ. Καμμένος άλλαξε στάση καθώς αφουγκράστηκε τους ψηφοφόρους του στην Β’ Αθήνας.
 
Απευθυνόμενος με επιστολή του στους πολίτες από την ηλεκτρονική του σελίδα ο κ. Καμμένος δηλώνει ουδέτερος προτρέποντας στην ουσία τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν κατά βούληση και πάντως όχι εκείνους που με τις συμπεριφορές τους πλήττουν οποιονδήποτε από τους συνυποψηφίους και υπονομεύουν την ενότητα της παράταξης.
 
Στην επιστολή του προς τους ψηφοφόρους του αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Μετά την απόφαση της κεντρικής επιτροπής και του συνεδρίου να εκλεγεί ο νέος αρχηγός με δημοκρατικές και ανοικτές διαδικασίες με την συμμετοχή όλων μας, δίνει την απόλυτη κυριαρχία στην βάση του κόμματος.
 
Επομένως η επιλογή Νέου αρχηγού είναι στα δικά σας χέρια. Η μακροχρόνια σχέση μας, ο αλληλοσεβασμός, και όλα όσα μαζί περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια σε αγώνες δύσκολους και έντιμους σε καλές και κακές στιγμές μου επιβάλουν σε αυτή την διαδικασία να συμμετέχω μόνο ως απλός στρατιώτης και με ισοδύναμη και ισότιμη με εσάς ψήφο στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου.
 
Σε μια δύσκολη στιγμή για την χώρα και την παράταξη προέχει η ομοψυχία και η ενότητα, αρχές που υπηρέτησα σε όλη την πολιτική μου σταδιοδρομία. Λυπάμαι και διαφωνώ με φωνές και συμπεριφορές που έχουν σκοπό να πλήξουν ανέντιμα οποιονδήποτε από τους τρείς υποψηφίους για την αρχηγία του κόμματος και αρνούμαι να συμμετέχω σε δημόσιες αντιπαραθέσεις που πλήττουν την εικόνα της παράταξης».
 
 ΘΕΜΑ online
 
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4396&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote