Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow "Καθαροί λογαριασμοί"
"Καθαροί λογαριασμοί" Εκτύπωση E-mail
10.11.09

Για «προϋπολογισμό καθαρών λογαριασμών», ο οποίος βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και όχι σε στοιχεία που κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της άτυπης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Τόνισε ακόμη ότι το προσχέδιο προϋπολογισμού που κατέθεσε η κυβέρνηση καταρτίστηκε με σκοπό να αντιμετωπίσει την κρίση και να βάλει τη χώρα και τους πολίτες σε μια νέα τροχιά ελπίδας και ανάπτυξης. Δεν είναι, σημείωσε, ένας προϋπολογισμός κομμένος και ραμμένος για να χωρέσει με αμυντικό τρόπο στους περιορισμούς της κρίσης.

Υπογράμμισε δε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να βαδίζει δυναμικά στο δρόμο της υλοποίησης του προγράμματος των εκατό ημερών και κάθε εβδομάδα θα υπάρχει και μία σημαντική πρωτοβουλία για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, τη διαφάνεια και ένα καλύτερο κράτος.

Αύριο, όπως ανέφερε, θα παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το νομοσχέδιο για τη διαφάνεια και αξιοκρατία των προσλήψεων στο κράτος και παράλληλα ετοιμάζονται τα επόμενα συγκεκριμένα βήματα.

Τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αναθέρμανση της αγοράς, οι οποίες θα δίνουν τη δυνατότητα στην οικονομία να κινηθεί και πάλι.

Όλα αυτά, υπογράμμισε, δείχνουν ότι η κυβέρνηση είναι συνεπής παρά την οικτρή, όπως τη χαρακτήρισε, κατάσταση που άφησε πίσω της η Νέα Δημοκρατία
ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4384&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote