Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ντ. Μπακογιάννη ψηφίζει ο Μ. Eβερτ
Ντ. Μπακογιάννη ψηφίζει ο Μ. Eβερτ Εκτύπωση E-mail
03.11.09

Την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα της Ντ. Μπακογιάννη ανακοίνωσε χθες ο Μιλτιάδης Εβερτ, ενώ την ίδια ώρα ο Αρ. Σπηλιωτόπουλος έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο διαίρεσης του κόμματος.

Στο πλευρό της κ. Μπακογιάννη αποφάσισε να σταθεί από χθες ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Μ. Εβερτ, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση σημείωσε πως «η εκλογή της θα συμβάλει στην ενότητα του κόμματος και θα δημιουργήσει προοπτικές ώστε το κόμμα να επανέλθει στην εξουσία».

 

Για τον Β. Μεϊμαράκη
Την ίδια ώρα ο Αρ. Σπηλιωτόπουλος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 9 89» σχολιάζοντας τις σαββατιάτικες επισημάνσεις του Β. Μεϊμαράκη υποστήριξε ότι «η επίθεση κατά του κ. Σαμαρά δεν είχε προσωπικά χαρακτηριστικά. Χτυπάω καμπανάκι», τόνισε «γιατί κινδυνεύουμε να διαιρεθούμε πάλι πίσω από συσπειρώσεις προσώπων. Αν γυρίσουμε στο παρελθόν φοβάμαι ότι θα μείνουμε πάλι για πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση».

Ερωτηθείς εκ νέου ο κ. Σπηλιωτόπουλος αν θα είναι υποψήφιος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει αυτή την προσωπική φιλοδοξία, σημείωσε όμως πως «οι υποψηφιότητες προκύπτουν όταν υπάρχουν οι συγκυρίες ή οι κοινωνικές δυναμικές τις επιβάλλουν. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω τέτοια δυναμική. Δεν μπορώ βεβαίως να ξέρω τι θα γίνει μετά. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω τον λόγο να προστεθεί μια ακόμα υποψηφιότητα», αποφεύγοντας όμως και να προσδιορίσει το «μετά».

imerisia

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4351&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote