Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Πανικός σε κυπριακό αεροπλάνο λόγω ενεργοποίησης τσουλήθρας διαφυγής
Πανικός σε κυπριακό αεροπλάνο λόγω ενεργοποίησης τσουλήθρας διαφυγής Εκτύπωση E-mail
02.11.09

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη απόψε σε πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών. Επιβάτης που θα ταξίδευε με την πτήση CY 348 για Αθήνα, εγκατέλειψε την τελευταία στιγμή το αεροσκάφος, ενεργοποιώντας μια από τις τσουλήθρες, που υπάρχουν στις εξόδους διαφυγής.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός στο αεροπλάνο, καθώς αυτό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των 158 επιβατών της συγκεκριμένης πτήσης, προκάλεσε αναστάτωση.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Ταβόρ Μορένο, με Ελληνίδα μητέρα και Πορτογάλο πατέρα, ναυτικός στο επάγγελμα. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία της απογείωσης και ο πιλότος έδωσε εντολή να ασφαλιστούν οι πόρτες του αεροσκάφους, ο νεαρός ζήτησε επίμονα να πάει στην τουαλέτα και πριν πάρει την άδεια του πληρώματος, έτρεξε προς αυτή την κατεύθυνση, τραβώντας το μοχλό της εξόδου κινδύνου. Δύο δευτερόλεπτα αργότερα ενεργοποιήθηκε η τσουλήθρα διαφυγής και ο Μορένο τη χρησιμοποίησε και έγινε…καπνός. Ο μυστήριος νεαρός πέρασε το δίαυλο ανενόχλητος και εξαφανίστηκε πίσω από τα προστατευτικά συρματοπλέγματα του αεροδρομίου.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών Κυριάκος Κυριακού είπε ότι η πτήση πραγματοποιήθηκε τελικά με δυόμιση ώρες καθυστέρηση. Όπως είπε, οι επιβάτες άλλαξαν αεροσκάφος, που ευτυχώς υπήρχε διαθέσιμο, αφού προηγουμένως έγινε επανάληψη αναγνώρισης των αποσκευών τους και γενικά όλες οι διαδικασίες, που αφορούν θέματα ασφάλειας.

Τελικά, ο νεαρός συνελήφθη από την Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4345&Itemid=36

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote