Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow ΑΝΩ-ΚΑΤΩ η Νέα Δημοκρατία
ΑΝΩ-ΚΑΤΩ η Νέα Δημοκρατία Εκτύπωση E-mail
28.10.09

OΙ ΡΩΜΑΙΟΙ νομικοί καθιέρωσαν την αρχή Pacta sunt servanda («τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρηθούν»).Εκτοτε η αρχή αυτή κυριαρχεί στο Δίκαιο όλων των χωρών.

Είναι κανόνας δικαίου κεφαλαιώδους σημασίας και οι κοινωνίες και τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που δεν την τηρούν, καθίστανται ανυπόληπτα και αναξιόπιστα.

Σε κατάσταση ανυποληψίας κινδυνεύει να περιέλθει και η Νέα Δημοκρατία, διότι η απόφαση του Πραιτωρίου της, στην οποία συμφώνησαν οι υποψήφιοι πραίτωρες (να στηθούν κάλπες για την εκλογή του νέου αρχηγού σε όλη την Ελλάδα και να ψηφίσουν μόνο τα μέλη του κόμματος), τώρα αθετείται. Να ψηφίσουν και οι φίλοι της Ν.Δ. ζητούν οι ανατροπείς της συμφωνίας.

Ποιος, όμως, θα ελέγξει την ιδιότητα του φίλου; Διότι εμείς γνωρίζουμε φίλους της Ν.Δ. που ανήκουν στο ΛΑΟΣ, ακόμα και στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ. Εάν, λοιπόν, οι φίλοι αυτοί της Ν.Δ. προσέλθουν να ψηφίσουν τι θα συμβεί;

Τώρα αποδεικνύεται ότι μάλλον ήταν λάθος η αποδοχή της πρότασης να μην εκλεγεί ο νέος αρχηγός, όπως εξελέγη ο προηγούμενος, από το Συνέδριο, αλλά από τη βάση με κάλπη.

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι δεν πρέπει να γίνουν άλλα λάθη και ότι πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να εκλεγεί νέος πρόεδρος για να ανασυγκροτήσει το κόμμα και να ασκήσει τα καθήκοντα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αν, κύριοι, δεν αντιληφθείτε τη σοβαρότητα της κατάστασης, αύριο θα είναι αργά και για σας και για το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Και μη νομίζετε ότι ο λαός της Ν.Δ. θα καταπιεί το πικρό ποτήρι αδιαμαρτύρητα και με υψωμένα τα χέρια. Θα τιμωρήσει όλους όσοι παρέσυραν το κόμμα σε λάθος πορεία

apogevmatini

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4321&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote