Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Βολές Αλ. Παπαρήγα κατά της κυβέρνησης
Βολές Αλ. Παπαρήγα κατά της κυβέρνησης Εκτύπωση E-mail
19.10.09

Έντονα επικριτική για την πολιτική της νέας κυβέρνησης, εμφανίστηκε στη Βουλή, στη δευτερολογία της επί των προγραμματικών δηλώσεων, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατηγορώντας την ότι προωθεί «αντιλαϊκά σχέδια».

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που ισχυρίζεται η ΝΔ, ότι δεν έχει σχέδιο το

ΠΑΣΟΚ Αυτός ο ισχυρισμός της καλλιεργεί στάση αναμονής και δίνει πίστωση χρόνου. Εμείς εκτιμάμε ότι έχει σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση, που είναι αντιλαϊκό και αντεργατικό. Υπηρετεί ένα και μοναδικό στόχο. Να εξασφαλίσει την επανάληψη της άνετης κερδοφορίας του κεφαλαίου», τόνισε.

 

Η κα Παπαρήγα εξέφρασε την ριζική διαφωνία της για την «πράσινη ανάπτυξη», που εξήγγειλε η νέα κυβέρνηση, επειδή «αυτός ο προσανατολισμός οδηγεί στη συνειδητή επιλογή υποβάθμισης σε σημαντικούς τομείς, όπως στον τομέα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης».

 

Και το σημείο αυτό, η γγ του ΚΚΕ έκανε λόγο για προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να συκοφαντηθούν οι συνδικαλιστές και κατηγόρησε προσωπικά τον υπουργό Εργασίας, Ανδρέα Λοβέρδο, πως στις προγραμματικές του δηλώσεις αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση προωθεί την εναλλακτική απασχόληση και «αυτό το ονόμασε προοδευτικό σύστημα».

«Μίλησε το ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη της οικογένειας, της εναλλακτικής παιδείας, αλλά αυτά δεν πρόκειται να γίνουν ούτε στα 500 χρόνια, όποιο σύστημα και να εφαρμοστεί», υποστήριξε η κα Παπαρήγα.

naftemporiki

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4283&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote