Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ Εκτύπωση E-mail
18.10.09

Του Σάκη Σερέτη

 
Η χθεσινή ανεπιτυχής προσπάθεια για την πραγματοποίηση της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης ,θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει τον επίλογο ενός δράματος με πρωταγωνιστές τις ίδιες τραγικές φιγούρες, που με τις ενέργειες τους έσυραν το κάρο της απαξίωσης στην αυλή της Ομοσπονδίας.

Δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη η αρχή της νέας σαιζόν για τον δεύτερο χρόνο προεδρικής παρουσίας του κ. Δ.Καλαμαρά, καθώς η αναιμική παρουσία των συλλόγων-μελών απεικονίζει την φθίνουσα πορεία της «κραταιάς».

Η τοπική κοινωνία έχει στείλει στα αζήτητα ολόκληρη την σφραγιδοφόρο ομάδα της πραιτοριανής φρουράς και εμφανέστατα απέχει από κάθε εκδήλωση τους.
Μουδιασμένος ο κ.Δ.Καλαμαράς, μετά από μιάμιση ώρα άγονης αναμονής, αναχώρησε αφήνοντας πίσω του τον κ.Χ.Βουρνά, προκειμένου να ενημερώσει επίσημα τους παρευρισκομένους για την αναβολή και αυτής της γενικής συνέλευσης.
Ούτε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου(εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) δεν εμφανίστηκαν στην συνεδρίαση, που την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής της οι ίδιοι αποφάσισαν και φυσικά δεν μπήκαν στον κόπο να υποστηρίξουν.
Από την προσπάθεια της χθεσινής επαναληπτικής συνεδρίασης, απείχε όμως και η «τάξη του 2008», που συστρατεύτηκε για να οδηγήσει τον κ. Δ.Καλαμαρά στην προεδρία., με εμφανή την απουσία των κ.κ.Χ.Κάλλα, Τ.Κακούρου,Δ.Κατσούλη και Η.Τσεκερίδη.
Οι οποίοι ως γνωστό στις περασμένες εκλογές του Ιουνίου 2008, αποσκίρτησαν από την ομάδα των «αποκλεισμένων» κυριολεκτικά στο παρά πέντε και εντάχθηκαν στο πλευρό της ομάδας, που επί δυο χρόνια πολέμησαν φτάνοντας την υπόθεση μέχρι την πόρτα της Αμερικανικής δικαιοσύνης.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου….
Ωστόσο για να επανέλθω στην σκληρή πραγματικότητα, το τοπίο της Ομοσπονδίας θυμίζει βομβαρδισμένη συνοικία και τα στοιχεία της αποσύνθεσης εμφανίζονται έντονα, καθώς η ιδέα της συρρίκνωσης πέρασε αυτόματα στο κάδρο της ματαιοδοξίας των διαχειριστών της εξουσίας του οργανισμού, οι οποίοι θα προσπαθήσουν με φθαρμένα υλικά να ξαναχτίσουν στην άμμο με διαδικασίες νυχτερινού εξπρές….
Η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης άλλωστε και οι αυθεντίες των κατεδαφίσεων, ετοιμάζουν φουρνέλα και κομπρεσέρ για την διαμόρφωση του νέου καταστατικού.
Υπομονή και σύντομα το νυσταλέο σύστημα της πραιτοριανής φρουράς θα μας καταπλήξει με τα καμώματα του….
 
 
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4279&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 18.10.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote