Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Ο Χρήστος Παπουτσής νέος γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
Ο Χρήστος Παπουτσής νέος γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
14.10.09

Διεξήχθη  στη Βουλή, η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Από τους 160 βουλευτές του Κινήματος, ψήφισαν 159. Ο Ηλίας Μόσιαλος απουσίαζε στο εξωτερικό.

Μετά την καταμέτρηση από την Εφορευτική Επιτροπή που την αποτέλεσαν οι, Εμμανουήλ Μπετενιώτης, Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου και Άγγελος Τόλκας, βρέθηκαν 153 έγκυρα ψηφοδέλτια, 6 άκυρα και έλαβαν, κατ' αλφαβητική σειρά:

Αμοιρίδης Ιωάννης 55 ψήφους

Ζωΐδης Νικόλαος 84 ψήφους

Καϊλή Ευδοξία 32 ψήφους

Κουτμερίδης Ευστάθιος 43 ψήφους

Παπαθανάση Αφροδίτη 15 ψήφους

Παπουτσής Χρήστος 124 ψήφους

Περλεπέ-Σηφουνάκη Αικατερίνη 57 ψήφους

Αμέσως μετά το Προεδρείο συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Γραμματέας Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παπουτσής Χρήστος

Αναπληρωτής Γραμματέας Περλεπέ-Σηφουνάκη Αικατερίνη Ταμίας Κουτμερίδης Ευστάθιος

Μέλη Αμοιρίδης Ιωάννης

Ζωΐδης Νικόλαος

Καϊλή Ευδοξία

Παπαθανάση Αφροδίτη

Επίσκεψη στα Ολυμπιακές εγκαταστάσεις

Οι κατευθύνσεις της κυβερνητικής πολιτικής, ενόψει των προγραμματικών δηλώσεων, αλλά και ο συντονισμός του καθημερινού έργου, συζητήθηκαν χθες στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους υπουργούς.

Στη συνεδρίαση πήραν μέρος τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου και οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ.

"Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα και να αξιοποιηθεί μια τεράστια επένδυση του ελληνικού λαού, ώστε να απελευθερώσουμε την Αττική, να ανοίξουμε το θαλάσσιο μέτωπο και να διαμορφώσουμε χώρους αναψυχής, πολιτισμού, αθλητισμού και πρασίνου, χώρους όπου ο πολίτης να αισθάνεται καθημερινά ότι έχει αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής, η δυνατότητα συμμετοχής, ανάπτυξης, εκπαίδευσης και πολιτισμού για όλους».

Τη δήλωση έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο Ελληνικό και στο Στάδιο του Tae kwon do, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε αυτούς τους χώρους, μαζί με τον Ισπανό αρχιτέκτονα Ζοζέ Ασεμπίγιο και τους υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε σε δήλωσή του ότι θεωρεί τα δικαιώματα αυτά αυτονόητα, προσθέτοντας ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες που δεν έχουν αξιοποιηθεί σωστά, ώστε όλα αυτά να αποδοθούν στους κατοίκους και σε όλο τον ελληνικό λαό.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4256&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote