Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ «ΟΜΟΝΟΙΑ»
ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΩΝ «ΟΜΟΝΟΙΑ» Εκτύπωση E-mail
13.10.09

Του Σάκη Σερέτη
Ενημερωτική διάλεξη με θέμα την νομιμοποίηση υπόγειων χώρων, διοργάνωσε ο σύλλογος Καστοριανών «Ομόνοια» την Κυριακή 11Οκτωβρίου στο πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου.Στις γραπτές ερωτήσεις που υπέβαλλαν οι παρευρισκόμενοι, απάντησε ο επικεφαλής του πολεοδομικού γραφείου της περιφέρειας του Queens, James Chang καθώς και ο Anthony Luliano.

 

“Η υπηρεσία μας δεν στοχοποιεί τους πολίτες που απευθύνονται σε εμάς για ενημέρωση και παροχή εξειδικευμένων πληροφοριών»τόνισε ο κ.Antony Luliano και παρότρυνε τους ενδιαφερομένους, να κινηθούν μέσα στα πλαίσια των νομίμων διαδικασιών, απευθυνόμενοι σε κάποιον αρχιτέκτονα ή πολιτικό μηχανικό, για την όποια νομική διευθέτηση των ακινήτων τους.

Στην ύπαρξη δωρεάν έγκυρης ενημέρωσης των πολιτών εκ μέρους της υπηρεσίας του, αναφέρθηκε ο κ. James Chang, ο οποίος τόνισε ότι κάθε Τρίτη απόγευμα από τις 4.00 μέχρι 5.30,στην διεύθυνση 120-55 Queens boulevard στον πρώτο όροφο, εκπρόσωποι της πολεοδομίας της ευρύτερης περιοχής του Κουίνς, δέχονται ερωτήσεις και προτείνουν τρόπους διευθέτησης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, όσον αφορά στην ακίνητη περιουσία τους.

Η διαδικασία αυτή έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και σύμφωνα με τον κ. James Chang, τα στοιχεία των ενδιαφερομένων δεν χρησιμοποιούνται για μελλοντικό έλεγχο εκ μέρους της υπηρεσίας του.

Ωστόσο όσοι δεν μπορούν να απευθυνθούν προσωπικά στην αρμόδια υπηρεσία και θέλουν να πάρουν κάποιες πληροφορίες για τα ακίνητα τους, μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.nyc.gov .

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του συλλόγου Καστοριανών «Ομόνοια»,έχοντας την υποστήριξη του Αμερικανικού Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κουινς

και την επιμελήθηκε, ο κ.Γρηγόρης Τζώρτζης ο οποίος είχε και τον συντονισμό της συζήτησης.

Έτσι με οδηγό την έγκυρη ενημέρωση, για άλλη μια φορά ο σύλλογος Καστοριανών «Ομόνοια» επιβεβαίωσε ουσιαστικά τους σκοπούς της ύπαρξης του, που θέλουν τον σύλλογο να βρίσκεται στο πλευρό του κοινωνικού συνόλου με έργα ,χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4254&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 14.10.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote