Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Οι κινήσεις των ανεξάρτητων «Καραμανλικών»
Οι κινήσεις των ανεξάρτητων «Καραμανλικών» Εκτύπωση E-mail
08.10.09

H αναζήτηση μίας τέταρτης υποψηφιότητας συνδέεται και με κινήσεις ανεξάρτητων «Καραμανλικών» στελεχών.

Καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής δεν προτίθεται να στηρίξει φανερά ή υπόγεια κανένα υποψήφιο, τα στελέχη αυτά εφόσον δεν κλίνουν προς κανένα από τα ονόματα υπό συζήτηση βρίσκονται σε φάση προβληματισμού για το μέλλον.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ειδικότερα η στάση των 50 στελεχών που είχαν υπογράψει το 1997 την πρόταση για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή, όπως ο βουλευτής Λάρισας Χρήστος Ζώης, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να μιλήσει πρωτίστως πολιτικά, διότι θεωρεί ότι τα πρόσωπα έπονται.

Πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν και οι πάλαι ποτέ «λοχαγοί». Λαϊκές συνελεύσεις στην Αχαΐα συγκαλεί ο Νίκος Νικολόπουλος. Τα μέλη της Ν.Δ. που συγκέντρωσε χθες στην Πάτρα υπέγραψαν ψήφισμα, στο οποίο δηλώνουν ότι θεωρούν πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο τον κ. Καραμανλή και εγγυητή της ενότητας, εφόσον όμως ο ίδιος επιμείνει να παραιτηθεί της ηγεσίας, προαναγγέλλουν ότι θα στήσουν κάλπες σε όλη την Αχαΐα, για να επιλέξουν δημοκρατικά ποιος θα υποστηρίξει ο νομός για πρόεδρο.
Σε αντίστοιχο μήκος κύματος ο πρώην υπουργός Μανώλης Κεφαλογιάννης ζήτησε δημοσίως να μην αποχωρήσει από την ηγεσία ο Κώστας Καραμανλής. Συλλογή υπογραφών με το ίδιο αίτημα σχεδιάζουν στελέχη του συνδικαλιστικού και της ΟΝΝΕΔ.

APOGEVMATINI

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4232&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 08.10.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote