Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Γ. Παπανδρέου: "Πάμε μαζί για μια νέα Ελλάδα"
Γ. Παπανδρέου: "Πάμε μαζί για μια νέα Ελλάδα" Εκτύπωση E-mail
05.10.09

Για ευθύνη απέναντι στο σύνολο του ελληνικού λαού έκανε λόγο στην πρώτη του δήλωση από την Ιπποκράτους ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο μεγάλος νικητής των εκλογών ευχαρίστησε τους πολίτες που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλους όσους αγωνίστηκαν για να ξαναγυρίσει, όπως είπε, η ελπίδα και το χαμόγελο στα πρόσωπα.

Καλούμε όλους τους πολίτες να μας στηρίξουν για να αλλάξει η πορεία της χώρας, είπε λίγο αργότερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το Ζάππειο, κάνοντας λόγο για μια Ελλάδα ευνομίας, αλληλεγγύης και πράσινης ανάπτυξης.
Όλους όσους τον στήριξαν και τον εμπιστεύτηκαν ευχαρίστησε ο Γ. Παπανδρέου, λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός μας έδωσε εντολή να αλλάξουμε σελίδα». Μίλησε για μεγάλη εθνική προσπάθεια για να ξαναγυρίσει η Ελλάδα σε πορεία ανάτασης, προόδου και δημιουργίας με γνώμονα τον πολίτη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο δρόμος δε θα είναι εύκολος και δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε προσπάθεια, με ειλικρίνεια και σκληρή δουλειά. «Δε ζητώ την ανοχή, ζητώ τη συμμετοχή» είπε ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας για τις τεράστιες δυνατότητες της ελληνικής κοινωνίας που «πνίγονται από τη διαφθορά, την ανομία και τη σπατάλη».

«Δεσμεύομαι να αγωνιστώ για να πιστέψουν ξανά οι Έλληνες στις δυνάμεις τους και να καταλάβουν ότι χωρίς διαχωρισμούς και προκαταλήψεις μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα για χάσιμο», είπε ο μεγάλος νικητής των εκλογών, καλώντας σε συστράτευση τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, για μια δίκαιη κοινωνία που όπως είπε θα μας κάνει όλους υπερήφανους.
ert

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4208&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote