Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Καρατζαφέρης: «Είμαστε ρυθμιστές»
Καρατζαφέρης: «Είμαστε ρυθμιστές» Εκτύπωση E-mail
01.10.09

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο, πραγματοποίησε απόψε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόσο στην ομιλία του όσο και λίγο νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι «εδώ και πολλά χρόνια δύο οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα και απλά μεταβιβάζουν την εξουσία».

«Είμαστε ρυθμιστές», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και χαρακτήρισε μετά την επίθεσή του σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, ως «σιαμαίους» τον Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου.

«Ο ένας», είπε, «ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον» κι έκανε λόγο για κοκορομαχίες. Παράλληλα ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε, «ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και για την οικονομία τόνισε ότι οδηγούμαστε σε οικονομική αφυδάτωση».

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΛΑΟΣ θα έχει υψηλά ποσοστά την Κυριακή και είπε ότι «ο κ. Παπανδρέου θα κερδίσει την αυτοδυναμία, χάρη στη βοήθεια του Κ. Καραμανλή».

Αναφερόμενος στις υποθέσεις, όπως είπε των σκανδάλων, επέκρινε τόσο τη Ν. Δημοκρατία όσο και το ΠΑΣΟΚ για τη στάση τους στο όλο θέμα.

Για το θέμα της οικονομικής κρίσης που περνά η χώρας μας ο κ. Καρατζαφέρης επέρριψε ευθύνες στα δύο μεγάλα κόμματα, τονίζοντας ότι φταίνε για το πρόβλημα που υπάρχει, ενώ οι δύο αρχηγοί μεταθέτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, όμως ο λαός είναι εκείνος που σηκώνει τα βάρη.

Τα «δίδυμα» της πολιτικής ζωής, είπε, έκαναν μια προεκλογική εκστρατεία, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους.

«Φτάσαμε», ανέφερε, «στο τέλος της προεκλογικής περιόδου με αοριστολογίες περί των οικονομικών, αφήνοντας έξω τα εθνικά θέματα. Ο κόσμος έρχεται πολλές φορές και με βρίσκει και μου διηγείται τις προσωπικές του ιστορίες για τα δεινά που τραβάει από την εγκληματικότητα, εγχώρια ή εισαγόμενη. Τι φταίμε εμείς γι΄ αυτό που συμβαίνει; Γιατί να υποφέρει ο κόσμος»

«Ποιος μίλησε πραγματικά σε αυτή την προεκλογική περίοδο για το πώς φτάσαμε εδώ οικονομικά και τι θα κάνουμε για να βγούμε από την κρίση; Ο Καραμανλής με την αύξηση των φόρων που προτείνει, θα στεγνώσει την αγορά, ενώ τα οικονομικά σχέδια Παπανδρέου, θα μας επιβαρύνουν με τουλάχιστον 10 δισ ευρώ», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Αφού ανέπτυξε αναλυτικά τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ μίλησε για το ΠΑΣΟΚ που φοβάται τον ΛΑ.Ο.Σ., γιατί δυνατός ΛΑ.Ο.Σ. σημαίνει αδύναμο ΠΑΣΟΚ.

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4189&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote