Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Αδειασμα Ζαγορίτη
Αδειασμα Ζαγορίτη Εκτύπωση E-mail
30.09.09

«Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ καταρτίστηκαν και δημοσιοποιήθηκαν μετά από συνολική αξιολόγηση των πολιτικών συμπεριφορών και έχουν την πλήρη υποστήριξη και εμπιστοσύνη του κόμματος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος

αδειάζοντας ουσιαστικά το γραμματέα του κόμματος Λ. Ζαγορίτη που κάλεσε χθές τους ψηφοφόρους της ΝΔ «να μαυρίσουν όσους πλήγωσαν την παράταξη».
Παίρνοντας αποστάσεις ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε ότι «με το στελεχειακό δυναμικό που είναι ανανεωμένο περίπου κατά 50%, η ΝΔ κατεβαίνει στις εκλογές για τη νίκη».

«Το σύνολο των ψηφοδελτίων χωρίς εξαίρεση έχει την εμπιστοσύνη του κόμματος», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «οι ψηφοφόροι παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις, έχουν το ιερό δικαίωμα να επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους».

«Οι πολίτες κρίνουν με διάφορα κριτήρια,ενδεχομένως θεωρητικά υπάρχουν πολίτες οι οποίοι έχουν πικρίες από συγκεκριμένους βουλευτές».

«Αυτό δεν σημαίνει ότι η πικρία που μπορεί να έχει προκύψει από διάφορους λόγους, θα πρέπει να οδηγήσει τους πολίτες να μην ψηφίσουν το κόμμα, την παράταξη και τον Κώστα Καραμανλή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4185&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote