Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow «Mακέτα» το υβριστικό εξώφυλλο
«Mακέτα» το υβριστικό εξώφυλλο Εκτύπωση E-mail
30.09.09

Αντιπαράθεση σε επίπεδο εκπροσώπων Τύπου προκάλεσε η απόσυρση, λίγο πριν δοθεί στην κυκλοφορία, του τελευταίου τεύχους του συνδρομητικού περιοδικού της Νέας Δημοκρατίας, «Μετεξέλιξη». Αιτία το εξώφυλλο το υβριστικό για το πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου εξώφυλλο του περιοδικού.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επρόκειτο για μακέτα, που τελικά δεν εγκρίθηκε και δεν δόθηκε ποτέ στην κυκλοφορία. Το επίμαχο εξώφυλλο απεικόνιζε μια ρόδα και αλυσίδα ποδηλάτου και συνοδευόταν από στίχους του "Ηγεμόνα εκ Δυτικής Λιβύης", του Κωνσταντίνου Καβάφη, αμφισβητώντας, εμμέσως πλην σαφώς, τον πατριωτισμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η παραπάνω ιστορία προκάλεσε την αντίδραση και του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος χαρακτήρισε το εξώφυλλο κατάπτυστο. "Επρόκειτο να βγει, με ένα εξώφυλλο το οποίο ήταν κατάπτυστο -εάν έχει περιγραφεί σωστά- το οποίο έκανε μια προσωπική επίθεση στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, θα έλεγα μια χαζή επίθεση, αλλά δεν έχει σημασία. Απεσύρθη αυτό. Δεν έχω να πω κάτι επ’ αυτού, πέραν του ότι είναι προφανές ότι έχουν πέσει πάρα πολύ χαμηλά", δήλωσε. 

enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4184&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote