Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Πολιτική κόντρα πυροδότησε η... συνωμοσία των χάκερς
Πολιτική κόντρα πυροδότησε η... συνωμοσία των χάκερς Εκτύπωση E-mail
29.09.09

Σε «κακόβουλη επίθεση» απέδωσε η υπεύθυνη Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ το μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, για το οποίο, μάλιστα, δέχτηκε σκληρή επίθεση από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κουμουτσάκο, ο οποίος επέμεινε ότι η δήλωση ήταν γνήσια, παρά τις διαψεύσεις από τη μεριά της Λούκας Κατσέλη.

Σε δηλώσεις της η κυρία Κατσέλη υπογράμμισε πως χθες το ηλεκτρονικό αρχείο του πολιτικού της γραφείου δέχθηκε επίθεση από αγνώστους.

"Οι άγνωστοι «χάκερς», αφού κατέστρεψαν το αρχείο, ανήρτησαν, την ίδια χρονική στιγμή, στην προσωπική μου ιστοσελίδα, υποτιθέμενη δήλωσή μου σχετικά με τις πρόσφατες συλλήψεις ατόμων για συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση. Βεβαίως, ουδέποτε έκανα τέτοια δήλωση. Έχω υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων και κατήγγειλα αμέσως το γεγονός στο αρμόδιο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο και διερευνά την υπόθεση" σημειώνει η υπεύθυνη Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: "Τέτοιες ενέργειες, 6 ημέρες πριν τις εκλογές, πλήττουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. Λυπάμαι, που ο κ. Κουμουτσάκος έσπευσε να αξιοποιήσει την υποτιθέμενη δήλωση, η οποία, προδήλως, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να εκφράζει ούτε εμένα, ούτε άλλο πολιτικό".

Τι έγραφε η ανάρτηση:

 

"Προεκλογικό τρικ της ΝΔ οι συλλήψεις των παιδιών

 

Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς", θα ήθελα να τονίσω ότι όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μη, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές ότι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!".

 

Νωρίτερα ο Γ. Κουμουτσάκος είχε επικρίνει έντονα τη δήλωση που φέρεται να έκανε η κυρία Κατσέλη, καλώντας τον Γ. Παπανδρέου να πάρει θέση. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε στο ζήτημα, παρά τη διάψευση της Λούκας Κατσέλη, επιμένοντας ότι η δήλωση ήταν γνήσια. Ισχυρίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ απέσυρε "δηλώσεις για πολύ σοβαρά θέματα σχετικά με τις εξελίξεις στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας". Έκανε λόγο για "χάκερς" και αδικαιολόγητα καθυστερημένη αντίδραση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

 

"Να ζητήσει συγνώμη ο κ. Κουμουτσάκος"

"Για να δούμε, μέχρι πού θα φτάσει αυτή η κυβέρνηση και αυτό το κόμμα", σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Ν.Δ. και τον κάλεσε να σητήσει συγγνώμη από τη Λούκα Κατσέλη, ένα θύμα βομβιστικής επίθεσης, όπως υπενθύμισε στους πολιτικούς συντάκτες.

Παρέμβαση ΚΚΕ

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ αναφέρει ότι η αντιπαράθεση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τις πρόσφατες συλλήψεις είναι αποπροσανατολιστική και εντάσσεται στον μεταξύ τους καβγά για την κυβερνητική καρέκλα.

"Το κύριο, το οποίο και οι δύο αποκρύπτουν, είναι ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν συλλαμβάνονται οι υψηλά ιστάμενοι εγκέφαλοι διαφόρων οργανώσεων, που προβοκατόρικα χρησιμοποιούν δήθεν επαναστατικά συνθήματα. Εκείνο το οποίο επίσης αποκρύπτουν και οι δύο, είναι οι διασυνδέσεις διαφόρων τέτοιων οργανώσεων με μυστικές υπηρεσίες. Και τελικά ότι αξιοποιούνται για τη λήψη νέων μέτρων καταστολής. Οι εργαζόμενοι πρέπει να βγάλουν και από αυτό το γεγονός συμπεράσματα, για την ταύτιση της πολιτικής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, και να τους πληρώσουν στην κάλπη, όπως τους αξίζει" προστίθεται στην ανακοίνωση.

enet

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4180&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 29.09.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote