Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Κόντρα για τη δεύτερη τηλεμαχία
Κόντρα για τη δεύτερη τηλεμαχία Εκτύπωση E-mail
27.09.09

Σε δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, η Νέα Δημοκρατία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γ. Κουμουτσάκος, με δηλώσεις του το Σάββατο κάλεσε τον κ. Παπανδρέου σε νέο διάλογο με τον πρωθυπουργό, τονίζοντας πως «δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπεκφεύγει. Προσδοκούμε, αντίθετα, ότι η ανάγκη αυτή θα υπηρετηθεί γιατί μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι πολίτες και οι δημοκρατικές διαδικασίες», τόνισε.

Σε ερώτηση αν ήταν αντιδημοκρατική η στάση της Ν.Δ στο παρελθόν, που δε δεχόταν τέτοιο «ντιμπέιτ», απάντησε πως δεν επιτρέπεται να προσεγγίζει κανείς το καθήκον και την υποχρέωση για πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών, με όρους αθλητικής αναμέτρησης.

Αρνητικό το ΠΑΣΟΚ

«Το 2007 προτείναμε τετ α τετ των δύο αρχηγών και η ΝΔ δεν το δέχθηκε, το ίδιο έγινε και στις ευρωεκλογές, όμως επιτέλους το δέχθηκαν στις εκλογές αυτές. Συμφωνήσαμε για 2 ντιμπέϊτ -ένα των έξι αρχηγών και ένα των δύο- και αυτά έγιναν. Οι πολίτες έκριναν.

Ο κ. Καραμανλής δεν είναι ευχαριστημένος, έχει προβλήματα. Δεν μπορεί όμως να ζητά συνεχώς τρίτη ευκαιρία», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκο, αναφορικά με την πρόταση του τελευταίου για μία πρόσθετη δημόσια συζήτηση μεταξύ των δύο υποψηφίων πρωθυπουργών.

Με αφορμή την άρνηση του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση της ΝΔ για μία πρόσθετη δημόσια συζήτηση, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το ΠΑΣΟΚ σήμερα λέει «όχι», στον απ’ ευθείας διάλογο. Στερεί, με δική του ευθύνη, τη δυνατότητα πληρέστερης ενημέρωσης των πολιτών. Των πολιτών, που σε αυτές τις εκλογές, καλούνται να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον τους.

Το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου δεν μπορούν, δεν θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε καίρια ζητήματα:

Φορολογικό, Ασφαλιστικό, Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, Ολυμπιακή Αεροπορία, OTE, Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, Αχελώος, Πανεπιστημιακό Άσυλο, και -πάνω από όλα- για το πού θα βρουν τα χρήματα για τις ανεύθυνες παροχές των 10 δισ. ευρώ, που ευαγγελίζονται.

Κρύβονται πίσω από αοριστίες, αντιφάσεις και μεγάλα λόγια κενά περιεχομένου. Το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου διεκδικούν τη ψήφο των Ελλήνων πολιτών κρυπτόμενοι. Δεν θα το επιτύχουν», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
   
ethnos

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4170&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote