Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Καρατζαφέρης: «Eίμαι ριζοσπάστης της πολιτικής»
Καρατζαφέρης: «Eίμαι ριζοσπάστης της πολιτικής» Εκτύπωση E-mail
26.09.09

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γ.Καρατζαφέρης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Σύρο, μετά την επίσκεψη του στο Καστελόριζο και τη Ρω, ανέφερε πως με τον κ. Καραμανλή έχει μιλήσει και εντός και εκτός κοινοβουλίου

και υπογράμμισε πως ο πρωθυπουργός «είχε τη δυνατότητα, αν ήθελε, με τους 162 βουλευτές, που θα είχαμε από κοινού, να κυβερνήσει μέχρι το 2011. Δε ζητήσαμε κανένα αντάλλαγμα, καμία αντιπαροχή, παρά μόνο αλλαγή πολιτικής».

Είμαι ριζοσπάστης της πολιτικής είπε ο κ.Καρατζαφέρης ενώ ανέφερε πως η προεκλογική του ΛΑ.Ο.Σ είναι χωρίς φανφάρες και πλαστικές, ρυπογόνες συγκεντρώσεις.

Για την οικονομία διερωτήθηκε «αν μπορούν να μας βγάλουν από την οικονομική κρίση αυτοί που μας έβαλαν, δηλ. το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ;» και απάντησε πως καμία από τις λύσεις που προτείνουν, δεν είναι ρεαλιστική. «Η δική μας πρόταση είναι να εισρεύσει στην αγορά το χρήμα της παραοικονομίας και να επαναπατριστούν τα κεφάλαια που βρίσκονται ανενεργά σε θυρίδες της Ελβετίας.»

Ο κ.Καρατζαφέρης ανέφερε ακόμη πως «ο κ.Παπανδρέου δεν φαίνεται ικανός να αγγίξει την αυτοδυναμία. Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, είναι πιθανή η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ».

Για τη λαθρομετανάστευση είπε ο κ.Καρατζαφέρης «πρέπει να υπάρξει ποσόστωση σε ένα 3%. Χάσαμε την ευκαιρία να οριοθετηθεί αυτό στο Δουβλίνο, όπου, ως συνήθως, πιαστήκαμε αδιάβαστοι. Επίσης πρέπει να τεθεί και όριο στο πόσους λαθρομετανάστες μπορούμε να δεχτούμε από μία και μόνο συγκεκριμένη χώρα γιατί άλλο είναι όλοι οι μετανάστες της χώρας να προέρχονται από μία μόνο χώρα, κι άλλο από 20 χώρες, πιθανές συνοδούς σε ψηφοφορίες στον ΟΗΕ κλπ. Επίσης οι μετανάστες πρέπει να βρίσκονται στα μέρη που χρειάζονται και όχι όλοι στην Αθήνα».

www.kathimerini.gr

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4160&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote