Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Στη Δικαιοσύνη κατά Ντόρας!
Στη Δικαιοσύνη κατά Ντόρας! Εκτύπωση E-mail
24.09.09

Kλιμακώνει την επίθεση του εναντίον της υπουργού Εξωτερικών, ο όμιλος MIG. Με ανακοίνωση που εξέδωσε δηλώνει οτι προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της Ντόρας Μπακογιάννη!"Πετάει λάσπη" απαντά η υπουργός Εξωτερικών και προαναγγέλει συνέχεια στα δικαστήρια.

Μετά τις κατηγορίες που εκτόξευσε κατά της υπουργού Εξωτερικών για «ενδεχόμενη εμπλοκή της» στις διοικητικές εγκρίσεις και πράξεις δρομολογίων που αφορούν στην Aegean Airlines, η κ.Μπακογιάννη αντέδρασε με ανακοίνωση της χθες Τρίτη, αποκρούοντας τις κατηγορίες και απειλώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο όμιλος MIG προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα ανακοινώνοντας την δική του προσφυγή για την "ατεκμηρίωτη και συκοφαντική αναφορά της κας Μπακογιάννη περί "εκβιασμού", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Η χθεσινή ανακοίνωση της κας Ντόρας Μπακογιάννη ήταν η κλασσική και παρωχημένη πολιτική αντίδραση με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων και τον αποπροσανατολισμό.

«Στο αίτημά μας να ανοίξει ο φάκελος της AEGEAN και να διερευνηθεί μεταξύ άλλων και η ενδεχόμενη εμπλοκή της, λόγω της γνωστής στενής φιλικής της σχέσης με την οικογένεια Βασιλάκη, ομιλεί περί λάσπης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη λες και γνωρίζει ήδη το πόρισμα ή το γνωρίζουμε εμείς και το δημοσιεύσαμε. Όμως σε μια ορθώς λειτουργούσα Δημοκρατία η αίτηση για διερεύνηση μιας υπόθεσης θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα θετικά και όχι με απειλές και εκφοβισμό».

«Ανέφερε επίσης η κα. Μπακογιάννη ότι δεν "έχει εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστεί από κανέναν". Κι αυτό είναι μια συνήθης πρακτική εντυπώσεων, διότι πρέπει να βρεθεί και ποιο κίνητρο είχε η κακιά εταιρεία ή ο κακός πολίτης για να ζητήσει διερεύνηση μιας υπόθεσης. Φυσικά επειδή τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, δεν δίδεται και κανένα στοιχείο για το περιεχόμενο του δήθεν εκβιασμού.

»Δυστυχώς η ατεκμηρίωτη και συκοφαντική αναφορά της κας Μπακογιάννη περί "εκβιασμού" απλώς για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων, αλλά και ο χαρακτηρισμός του αιτήματός μας για διερεύνηση μιας υπόθεσης ως "λάσπη" μας υποχρεώνει να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση του ομίλου MIG.

Απάντηση Ντόρας

 

Με νέα ανακοίνωσή της η κα Μπακογιάννη, αφού επαναλαμβάνει την πρόθεσή της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, κάνει λόγο για αδικαιολόγητη και απρόκλητη επίθεση σε βάρος της από τον πρόεδρο της MIG. Οπως υποστηρίζει, ο κ. Βγενόπουλος επιχειρεί να την εμπλέξει σε έναν επιχειρηματικό πόλεμο στον οποίο δεν έχει θέση.

 

«Ο κύριος Βγενόπουλος είναι εκπρόσωπος ισχυρών ελληνικών και ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Σήμερα εκμεταλλεύεται την προεκλογική περίοδο για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του. Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι του. Δεν έχω εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστώ από κανέναν» προσθέτει η κ. Μπακογιάννη.

 

Υπεραμυνόμενη των χειρισμών του υπουργείου για τη γραμμή της Κωνσταντινούπολης, επανέλαβε πως το υπουργείο Εξωτερικών έδρασε με απόλυτη διαφάνεια και εν γνώσει όλων των εμπλεκομένων φορέων και εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

«Ο κύριος Βγενόπουλος δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο το οποίο να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς του. Πετάει λάσπη. Θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη» καταλήγει.

ETHNOS

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4153&Itemid=33

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote