Αρχική arrow ΚΟΣΜΟΣ arrow Ο Γέλτσιν μεθυσμένος με τα εσώρουχα έψαχνε στην Ουάσιγκτον για… πίτσα!
Ο Γέλτσιν μεθυσμένος με τα εσώρουχα έψαχνε στην Ουάσιγκτον για… πίτσα! Εκτύπωση E-mail
24.09.09

Τρία νέα βιβλία «ξεγυμνώνουν» τρεις προεδρίες.Στο πρώτο η Μισέλ Ομπάμα δεν ήθελε επ’ ουδενί τη Χίλαρι Κλίντον στο υπουργείο Εξωτερικών.

«Θέλεις πραγματικά τον Μπιλ (Κλίντον) και τη Χίλαρι στο διπλανό δωμάτιο; Θα μπορέσεις να το αντέξεις;» φαίνεται να είχε ρωτήσει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ το σύζυγό της, σύμφωνα με τον συγγραφέα Κρίστοφερ Αντερσον.

Λογογράφος του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους, εξάλλου, έχει αναστατώσει την Ουάσιγκτον.

Υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια των προκριματικών ο Κλίντον είχε τηλεφωνήσει στον Μπους στο Λευκό Οίκο και «έθαβαν από κοινού τον Ομπάμα και το επιτελείο του». Κατά τον Ματ Λάτιμερ, ο Μπους είχε πει «αν τα σκατά ήταν νόμισμα, ο Μπάιντεν θα ήταν δισεκατομμυριούχος».

Ο Μπους είχε έναν καλό λόγο να πει και για τον πρώην πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ και για τις πρωτοβουλίες του στο Μεσανατολικό: «Αν εγώ κάνω τα ίδια στα 82 μου, βάλτε κάποιον να με μαζέψει».

Οι αποκαλύψεις του Λάτιμερ έχουν προκαλέσει οργή στα επιτελεία και των δύο κομμάτων για προφανείς λόγους.

Το γέλιο, όμως, προέρχεται κυρίως από ένα βιβλίο που γράφτηκε από πρώην βοηθό του Μπιλ Κλίντον.

Ο Τέιλορ Μπραντς αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος τα έφτιαξε με τη Μόνικα, γιατί ο θάνατος της μητέρας του τον είχε τσακίσει ψυχολογικά. Τα καλύτερα, ωστόσο, είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης Γέλτσιν.

Ο Ρώσος ηγέτης είχε ξεφύγει από την επιτήρηση της ασφάλειας και μεθυσμένος είχε βγει με τα σώβρακα στη λεωφόρο Πενσιλβάνια, ψάχνοντας για ταξί. Ηθελε να αγοράσει πίτσα!

Το επόμενο βράδυ, πάλι μεθυσμένος, κατέβηκε στα υπόγεια του ξενώνα του Λευκού Οίκου, εντοπίστηκε από τους φρουρούς που τον πέρασαν για τρελό εισβολέα και από τα χέρια τους τον έσωσαν μυστικοί πράκτορες των δύο χωρών!

apogevmatini

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4151&Itemid=36

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote