Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ arrow Η ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΩΧΗΣ
Η ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΩΧΗΣ Εκτύπωση E-mail
17.07.07

Του Σάκη Σερέτη

Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι της πρόσφατης αντιπαράθεσης ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα της “κραταιάς”,καταβάλουν οι εμπειροι “καρεκλοκένταυροι”,αφού οπως εκτιμήθηκε η αντιπαράθεση δεν βοηθά στην προκειμένη περίπτωση και ετσι κατ’ανάγκη τα σπαθιά μπήκαν στα θηκάρια και υψώθηκε η “λευκή σημαία”της ανακωχής εστω και προσωρινά.

Η πρόσφατη παραίτηση του υπεύθυνου τύπου του “συνεδρίου”,φάνηκε πρός στιγμή πως θα γεφυρώσει το χάσμα που χωρίζει τους κκ.Ν.Διαμαντίδη και.Δ.Δημητρίου,καθώς θα ικανοποιούσε την απαίτηση των περισσοτέρων μελών του Δ.Σ,οι οποίοι ψάχνουν για το εξιλαστήριο θύμα, που θα φορτωθεί το κόστος της παράνομης εκταμίευσης των χρημάτων του ταμείου της παρέλασης.

Μέρος αυτού του ελλείματος θα καλυφθεί απο τον Επίτιμο,με την προϋπόθεση να πραγματοποιηθεί το “συνέδριο”στην Αθήνα ,οπου θα του προσφέρουν την περίοπτη θέση του πρώτου ομιλητή.

Το κόστος της διεξαγωγής του “συνεδρίου”ομως στην Αθήνα,αναμένεται να ξεπεράσει σύμφωνα με μέτριους υπολογισμούς τις 70.000$,ποσόν που εάν δεν καλυφθεί μέχρι τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου,το “συνέδριο”δεν πρόκειται να ξεκινήσει(σύμφωνα με την αποψη πολλών μελών του Δ.Σ) και μοιραία η Ομοσπονδία θα πρέπει να επιστρέψει τα 15.000$ στον Επίτιμο.

Ως γνωστόν ο Επίτιμος με μια επιστολή του πρός την Ομοσπονδία,αναγνωρίζει και στοχοποιεί την παρανομία της δαπάνης των 17.500$ χωρίς την εγκριση των μελών του οργανισμού,παρόλα αυτά ομως γίνεται συνοδοιπόρος της παρανομίας και αδιαφορεί για το τεράστιο ηθικό θέμα που προκύπτει.

Στο ονομα της ενότητας,της ομόνοιας και της σύμπνοιας που αναφέρει στήν επιστολή του ο Επίτιμος, μας προτείνει να πορευτούμε στον δρόμο της συγκάλυψης μιας καραμπινάτης παρανομίας και καλεί τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.Δημήτριο καθώς και την Γενική Πρόξενο κ.Αικ. Μπούρα να ηγηθούν μιας εικοσαμελούς επιτροπής,που θα αναλάβει να συντονίσει την πορεία του “συνεδρίου”.

Ρίχνει το γάντι ο Επίτιμος και με πρόσχημα την αγάπη, ζητάει εμμέσως την υποστήριξη της Εκκλησίας και της Ελληνικής πολιτείας σε ενα πείραμα χωρίς ελπίδα και χωρίς την στήριξη των Ομογενών.

Μήπως θα επρεπε να εχει διερευνήσει πρώτα τις προθέσεις αυτών που ρίχνει τώρα το γάντι;

Οσον αφορά την αποψη του,που θεωρεί την οποια αντίδραση απόστημα του πόνου και της μικροψυχίας,εγώ τι να πώ;

Ειναι κατακαλόκαιρο και ο γιατρός του κόσμου λείπει σε διακοπές και σίγουρα δεν μπορεί να επιληφθεί μιας τέτοιας περίπτωσης, που χρειάζεται επιστημονική εξήγηση και θεραπεία ανάλογη.

Σίγουρα ομως ο Επίτιμος θα θερίσει πολύ σύντομα, οτι ζιζάνια εσπειρε με την αλόγιστη συμπεριφορά του,καθώς ο χρόνος δουλεύει αμείλικτα εις βάρος του και ειναι ετοιμος να συνθλίψει αυτούς που τον υποτιμούν, ευρισκόμενοι εκτός τόπου και χρόνου.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=415&Itemid=39

Τελευταία ανανέωση ( 11.01.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote