Αρχική arrow ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ arrow ΚΑΛΠΙΚΟΣ «ΘΡΥΛΟΣ»
ΚΑΛΠΙΚΟΣ «ΘΡΥΛΟΣ» Εκτύπωση E-mail
23.09.09

ΚΑΛΠΙΚΟΣ «ΘΡΥΛΟΣ»

Διάβασα με προσοχή το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ ,στο οποίο με περίσσια υπερηφάνεια παρουσιάζει ανάμεσα στους άλλους υποψηφίους και τον ομογενή Νικόλαο Διαμαντίδη, ο οποίος αποκαλείτε και «θρύλος», λόγω των ηγετικών του ικανοτήτων σύμφωνα πάντα με τη ανακάλυψη των υπευθύνων του ΛΑΟΣ.

 

Χαιρετίζουμε την κίνηση του ΛΑΟΣ να επιλέξει για τα ψηφοδέλτια του έναν ομογενή της δικής μας παροικίας, όμως η επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου αν μη τι άλλο, θεωρείτε λίαν επιεικώς ατυχής.

Αυτό βέβαια, προκύπτει αποκλειστικά και μόνο από τα «κατορθώματα» που απορρέουν από τις «ηγετικές ικανότητες του θρύλου»», οι οποίες βρίσκονται καταγεγραμμένες στα πρακτικά της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Τα πολλαπλά κατορθώματα του «θρύλου» (κατά τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη),τα γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι ομογενείς (και ιδιαίτερα ο γράφων), καθώς είχαμε την «τύχη» να βιώσουμε κατά την διάρκεια της ξύλινης θητείας του στον οργανισμό που προανέφερα..

Προσωπικά για όσο καιρό επιτρεπόταν η είσοδος των δημοσιογράφων, παρακολουθούσα από κοντά τις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης και έχω καταγράψει αμέτρητες φορές, τις φασιστικές μεθοδεύσεις και συμπεριφορές του, πάντα εις βάρος του θεσμού που υποτίθεται υπηρετούσε.(τα γραπτά υπάρχουν)

Διοικητικές και εγγράφως στοιχειοθετημένες οικονομικές ατασθαλίες ,συνθέτουν το παζλ της αρνητικής και ατελέσφορης παρουσίας του Νίκου Διαμαντίδη στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, οι οποίες μέχρι και σήμερα, τον καθιστούν υπόδικο στην κοινή γνώμη.

Αυτός που στεγανοποίησε το όνομα του με μια σειρά από καραμπινάτες διοικητικές και οικονομικές ατασθαλίες, τύλιξε τη προχειροσχεδιασμένη απαλλαγή του με τα ρετάλια της παρωδίας, στέλνοντας ταυτόχρονα στο πυρ το εξώτερον τους πρώην συνεργάτες του, οι οποίοι του προσέφεραν σημαντική υποστήριξη στον δρόμο της προεδρικής εκλογής του.

Ωστόσο το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που διερεύνησε τα «κατορθώματα» του, εξακολουθεί να κρέμεται σαν Δαμόκλειος σπάθη επάνω από το κεφάλι του, υπενθυμίζοντας με αίσθημα ευθύνης, τις οικονομικές ατασθαλίες του σημερινού υποψήφιου βουλευτή επικρατείας του ΛΑΟΣ..

Η απογυμνωμένη ιδιοτέλεια και οι μηχανορραφίες, σε συνδυασμό με την χειρότερη εκδοχή της κατινίστικης υποκρισίας, αποτελούν βασικά στοιχεία των «ηγετικών ικανοτήτων του θρύλου», τα οποία έγιναν αντιληπτά από τις πρώτες στιγμές της σκανδαλώδους πορείας του και φυσικά σχολιάστηκαν αναλόγως.

Όμως ο ορυμαγδός λασπολογικών επιθέσεων εναντίον των «αντιφρονούντων», συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος, καθώς και η παθητική συμπεριφορά κάποιων υποταγμένων δημοσιογράφων στον ρόλο του παρατηρητή εισπράκτορα, παρετείναν την γενικευμένη νοσηρότητα..

Δίνοντας την εντύπωση ότι όλοι μας έχουμε αλλοιωθεί από το μικρόβιο της θρασύτητας, που διακρίνει τον «θρύλο» του ΛΑΟΣ..

Αυτά τα «κατορθώματα», προφανώς μεταλλαγμένα από την αληθινή τους υπόσταση και φυσικά ωραιοποιημένα, από τους πειραματίζοντες συντοπίτες μας ενταγμένους στις τάξεις του ΛΑΟΣ, φαίνεται πως έκλεισαν την μεταγραφή του «θρύλου» στο ψηφοδέλτιο επικρατείας και έτσι, χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη, ο Νικολάκης πάει για άλλες πολιτείες….

Ωστόσο επειδή η τοπική μας κοινωνία, περιστασιακά και λόγω κόπωσης, ανέχθηκε αυτά τα τραγελαφικά καμώματα του Νικολάκη, δεν σημαίνει ότι τρέφει και αυταπάτες …..

Στα σίγουρα όμως, εύχεται να μην χρειαστεί να διασταυρωθούν ποτέ ξανά οι δρόμοι τους με τέτοιου είδους ανθρώπους, που με τις «ηγετικές τους ικανότητες» κατάφεραν και απαξίωσαν έναν οργανισμό με ιστορία 70 χρόνων.

 

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4148&Itemid=37

Τελευταία ανανέωση ( 18.10.09 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote