Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Απολογία Καραμανλή για το «μαχαίρι» στα ψηφοδέλτια
Απολογία Καραμανλή για το «μαχαίρι» στα ψηφοδέλτια Εκτύπωση E-mail
16.09.09

Την ευθύνη για το «κόψιμο» συγκεκριμένων στελεχών από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, τονίζοντας ότι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων είναι δική του απόφαση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και στο δημοσιογράφο Στρατή Λιαρέλη, ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι η απόφαση , ποιοι τελικά συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια και ποιοι όχι είναι «βαριά απόφαση, απόφαση του Προέδρου του Κόμματος» και ότι «κρίνονται συνολικές πολιτικές διαδρομές και συμπεριφορές».

Ο κ. Καραμανλής προσέθεσε ότι έκρινε, ζύγισε και αποφάσισε «βάσει συνολικών πολιτικών διαδρομών και με κριτήριοτο τι είναικαλύτερο βέβαια για τη Νέα Δημοκρατία».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ανέφερε ότι η υπόθεση του Βατοπεδίου δεν ήταν κριτήριο για την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών και ότι αντίθετα «το κριτήριο, ή το άθροισμα των κριτηρίων, θα συνθέτει μια συνολική πολιτική διαδρομή Και αν αυτό βοηθάει ή δε βοηθάει το κόμμα»

«Ένας Πολιτικός κρίνεται από όλα: Πράξεις, παραλείψεις, χειρισμό θεμάτων, δηλώσεις, τοποθετήσεις. Όλα μαζί λοιπόν συνθέτουν μια συνολική πολιτική συμπεριφορά. Αυτό είναι το κριτήριο, αυτή είναι η απόφαση, την πήραμε την απόφαση, τέλος,προχωράμε» ανέφερε ο κ. Καραμανλής.

ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4116&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote