Αρχική arrow ΡΙΠΕΣ arrow Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ …. ΣΥΜΜΑΧΩΝ
Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ …. ΣΥΜΜΑΧΩΝ Εκτύπωση E-mail
12.07.07

Του Σάκη Σερέτη

 

Εντονος προβληματισμός και ανησυχία εχει καταλάβει την πλευρά των υποστηρικτών του «συνεδρίου»,καθώς η ξαφνική επιστροφή του “προέδρου”απο την Ελλάδα και η φανερή αποστασιοποίηση του απο τις διεργασίες του “συνεδρίου”, σηματοδοτεί εναν νέο κύκλο εσωστρέφειας,που αναμένεται να δρομολογήσει αργά η γρήγορα, την διαίρεση των μελών του παρόντος Δ.Σ,σε δύο ομάδες.

Οι πληροφορίες λένε οτι ο “πρόεδρος”,εμφανώς απογοητευμένος απο την μέχρι τώρα πορεία των “συνεδριακών” εξελίξεων,καθώς και απο την αλόγιστη και ανεξέλεγκτη σπατάλη των χρημάτων του ταμείου της Παρέλασης,αποφάσισε να φρενάρει τις κινήσεις του κ Δ.Δημητρίου και των “επικοινωνιολόγων” του και στην προσπάθεια του αυτή, συγκάλεσε εκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ,χωρίς ομως τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αγρια και ψυχρή υποδοχή επεφύλαξαν στον “πρόεδρο”οι μέχρι πρότινος“συνεδριακοί” συνεργάτες του,οι οποίοι εχοντας πλέον αποσπάσει την εγγραφη υποστήριξη του Επίτιμου και με δεδομένη(εστω και αργά) την αρνητική στάση του κ.Ν.Διαμαντίδη προς το “συνέδριο”,  αποφάσισαν να τον θυσιάσουν στον βωμό της σκοπιμότητας, προκειμένου να υλοποιήσουν το εξαγγελθέν και πολυέξοδο “συνέδριο”του διχασμού.

Βεντέτα σε προσωπικό επίπεδο με τον κ.Ν.Διαμαντίδη, φαίνεται οτι θα ανοίξουν οι σκληροπυρηνικοί υποστηρικτές του κ.Δημητρίου,ενώ τα γιουσουφάκια της επικοινωνίας χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου και  προαναγγέλουν με υφος χιλίων καρδιναλίων,αποκαλύψεις πολύ σημαντικές.(προφανώς σαν αυτές της Κτηματικής)

Η ουσία ομως βρίσκεται κάπου αλλού και η επιστολή του Επίτιμου που παραδέχεται εγγράφως, την παρανομία της εκταμίευσης των 18.000 δολλαρίων και ισως παραπάνω, απο το ταμείο της παρέλασης χωρίς την σχετική εγκριση,αποτελεί μέγιστο ηθικό θέμα, το οποίο επισημαίνουν και αλλα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας,που περιμένουν την επόμενη συνεδρίαση να καταγγείλουν την πράξη αυτή.

Ομως ποιός θα αναλάβει την ευθύνη της παράνομης αφαίμαξης του ταμείου της παρέλασης;

Ποιοί αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας υπέγραψαν τις σχετικές επιταγές,και πότε;

Γνωρίζουν  τα μέλη του Δ.Σ.,οτι εχουν συλλογική ευθύνη σε αυτή την παρανομία;

Οσα χρήματα και αν προθυμοποιηθεί να προσφέρει ο Επίτιμος,δεν μπορούν να αποσιωπήσουν το γεγονός της αυθαίρετης πράξης των υπευθύνων,η οποία ειναι παράνομη και γιαυτό τον λόγο, προκάλεσε την εντονη διαφοροποίηση του κ.Ν.Διαμαντίδη.

Η εντονη επιθυμία συγκάλυψης που εξέφρασε ο Επίτιμος,καθώς και η συστράτευση κάποιων καλοθελητών παρασκηνιακών παραγόντων,ανεβάζει στα υψη το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης, που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει μια νέα ειδική εξεταστική επιτροπή διερεύνησης του αμαρτωλού κύκλου εργασιών του “συνεδρίου”.

Η θεαματική στροφή που πραγματοποιεί αυτή την στιγμή ο κ.Ν.Διαμαντίδης και οι περί αυτόν σύμβουλοι,αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στα στεγανά της Ομοσπονδίας και να πυκνώσουν τις εσκεμμένες απουσίες των υποστηρικτών του“συνεδρίου” απο τις μελοντικές συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Το αποτέλεσμα θα ειναι, να εφαρμοσθούν οι προηγούμενες αποφάσεις που ευνοούν την διεξαγωγή του “συνεδρίου” και η Ομοσπονδία θα περάσει στον αστερισμό της ακυβερνησίας τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Αναζητείται λοιπόν ευαισθησία,υπευθυνότητα και σεβασμός στις δημοκρατικές διαδικασίες,που οι “διοικούντες” την Ομοσπονδία,εχουν παραβιάσει κατά συρροή και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον οργανισμό στην απαξίωση.
Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=410&Itemid=34

Τελευταία ανανέωση ( 29.10.07 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote