Αρχική arrow ΕΛΛΑΔΑ arrow Καραμανλής: Μένω και στην αντιπολίτευση
Καραμανλής: Μένω και στην αντιπολίτευση Εκτύπωση E-mail
11.09.09

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών επανέλαβε ο Πρωθυπουργός κ. Κων. Καραμανλής, ενώ προανήγγειλε τον αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτιατου κόμματος όσων στελεχών επέδειξαν «συμπεριφορά που δεν συνάδει με το ύφος και τις αρχές της παράταξης».

Σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Megaκαι στον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Πρετεντέρη, ο κ. Καραμανλής εξέφρασε ακόμη μία φορά την πεποίθησή του ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές («έχουμε πολύ καλή πιθανότητα γιατί έχουμε καθαρό μήνυμα», ανέφερε χαρακτηριστικά) και επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει συγκεκριμένη πολιτική πρόταση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Όταν ρωτήθηκε, ωστόσο, τι θα κάνει ο ίδιος στην περίπτωση που ηττηθεί στις κάλπες της 4ης Οκτωβρίου, ανέφερε: «Αν χάσω θα είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ακόμη, ο Πρωθυπουργός παρείχε πολιτική κάλυψη στον θείο του κ. Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος έσπευσε να προαναγγείλει τη νέα υποψηφιότητά του στις Σέρρες, λέγοντας ότι την κίνηση αυτή την είχε συζητήσει και έγινε «σε πλήρη συνεννόηση» μαζί του. «Θα ήταν ο τελευταίος που θα δημιουργούσε προβλήματα», πρόσθεσε ο κ. Καραμανλής, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι ο θείος του θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Σε ό,τι αφορά την τύχη των λεγόμενων «Βατοπεδινών» και άλλων βουλευτών που βρίσκονται σε δίνη λόγω της εμπλοκής τους σε «γαλάζια» σκάνδαλα, ο Πρωθυπουργός άφησε να διαφανεί ότι είναι ειλημμένη η απόφαση για αποκλεισμούς. «Θα κριθεί εάν η συμπεριφορά, η διαδρομή του καθενός συνάδει με το ύφος και τις αρχές της παράταξης»,είπε αναφερόμενος στα κριτήρια με τα οποία θα συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

ta nea

Σχόλια
Προσθήκη νέουΑναζήτηση
Μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια!

Copyright (C) 2007

Αυτό το κείμενο εκτυπώθηκε από το hellenicvoiceny.com, στη διεύθυνση
: http://www.hellenicvoiceny.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4093&Itemid=33

 
< Προηγ.   Επόμ. >

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote